poze oradea student s fest

Oradea Student’s Fest

Bihor , Oradea. Luni 9 Mai 2011 - Vineri 13 Mai 2011

Categorii: Conferinte si Seminarii , Festivaluri , Muzica si Concerte

A doua ediţie a festivalului studenţesc

Festivalul, organizat în perioada 9-13 mai, va reuni o serie de evenimente culturale, ştiinţifice, sportive şi de divertisment. De acestea vor beneficia gratuit studentii orădeni.
Festivalul „Oradea Student’s Fest” este organizat de studenţii Universităţii din Oradea, în colaborare cu Uniunea Studenţilor Maghiari din Bihor.
Această ediţie îşi propune o serie de evenimente culturale, sportive şi de divertisment: workshop-uri, training-uri, conferinţe, gala traficantului de cultură – care va cuprinde piese de teatru, recitaluri, expoziţii, concerte, concursuri de cultură generală, seri culturale -, seara studentului căminist, precum şi activităţi sportive.
Organizatorii Festivalului „Oradea Student’s Fest” doresc să invite la Oradea diferite personalităţi, printre care: expertul în dezvoltare durabilă Călin Georgescu şi politicianul Teodor Meleşcanu.
Pentru prima oară în istoria festivalului studenţesc, anul acesta s-a format o echipă de conducere din care fac parte studenţi de la mai multe ONG-uri studenţeşti din Universităţii din Oradea (Asociaţia „Simion Mehedinţi”, ASCOR, AIESEC, ELSA, ASMO etc.).

Mai multe detalii: http://www.bihon.ro/studentii-oradeni-se-pregatesc-de-festival-2/909160

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1326
monica

Adaugat in urma cu 3441 zile, 28 Apr. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Oradea
initiere in taiji stilul chen

Initiere in taiji stilul Chen

Bihor, Oradea. 1 Oct 2020 - 8 Oct 2020
  • Ai ceva de zis?

    .