poze studfest oradea

StudFest Oradea

Bihor , Oradea. Miercuri 19 Mai 2010 10:00 - Duminică 23 Mai 2010
Universitatea din Oradea, str. Universitatii, nr. 1

Categorii: Festivaluri

Pentru prima data în Oradea, activitatile extracurriculare ale studentilor si tinerilor din oras si din judet sunt reunite sub un eveniment major, coerent care va avea loc între 19 si 23 mai 2010.

În cele cinci zile dedicate vietii studentesti, tinerii oradeni îsi vor putea delecta toate cele 5 simturi, stimula activitatea neuronala, exersa memoria ancestrala dar si diversele grupe musculare. În cadrul StudFest veti avea parte de activitati sportive, training-uri, expozitii, lansari de carte, discutii, colectare de carti, conferinte si concerte.

StudFest propune o noua forma de promovare a initiativelor tinerilor talentati si pasionati de ceea ce fac si o altfel de oportunitate de dezvoltare, prin audierea si participarea la activitati variate, într-un interval scurt de timp, care aduc în scena personalitati marcante din Municipiu si din tara. Prin organizarea acestui festival ne dorim sa impulsionam activitatea tinerilor, sa scoatem la lumina multitudinea de oportunitati de dezvoltare si implicare pe care le au si sa consolidam puntea de legatura cu mediul economic, care poate aduce un influx informational novator benefic tuturor.

StudFest Oradea, va acapara pentru 5 zile spatiile Universitatii si zonele centrale ale urbei noastre. Vom fi cu totii peste tot, pentru a crea cel mai mare eveniment de tineret din Oradea în 2010.

Mai multe detalii: http://www.studfestoradea.ro/program.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1672
marcel s

Adaugat in urma cu 3774 zile, 16 Apr. 2010

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

Alte Evenimente din Oradea
scoala de numerologie romeo popescu

SCOALA DE NUMEROLOGIE - Romeo Popescu

Bihor, Oradea. 2 Sep 2020 - 2 Sep 2020
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 28 Aug 2020 - 4 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .