poze  concurs de finantare youthbank oradea

Concurs de finanţare YouthBank Oradea

Bihor , Oradea. Miercuri 11 Martie 2015 17:15 - Vineri 20 Martie 2015
Str. Olteniei nr. 67

Categorii: Jocuri si Concursuri

Ai o idee de proiect? YouthBank te finanţează! Dacă ideea e bună, noi îţi dăm până la 2000 de lei ca să devină realitate!

Ce ai de făcut?
Formează-ţi o echipă cu cel puţin încă 2 colegi sau prieteni şi trimite propunerea ta de proiect la YouthBank pentru finanţare. Singura condiţie în ceea ce priveşte echipa ta este să fie formată numai din liceeni din Oradea sau Salonta. Proiectul pe care vrei să-l propui poate fi din orice domeniu: cultură, social, artă, ecologie, sport, educaţie etc.
Intră pe http://oradea.youthbank.ro/ şi descarcă formularul de aplicare, formularul de buget şi ghidul de finanţare cu detalii despre concurs şi criteriile de eligibilitate. Trimite proiectul pe adresa oradea@youthbank.ro până la data de 20 martie 2015, ora 23:59.

Descarcă de aici Ghidul de finanţare, Formularul de aplicare şi Formularul de buget:

http://oradea.youthbank.ro/index.php/home/44-finantare/concurs-de-finantare-yb/293-cum-aplic-la-finantare

În perioada Decembrie 2014 – Februarie 2015, echipa YouthBank Oradea, alcătuită din 17 liceeni, a creat un fond în valoare de 15.462 lei lei. Pentru a strange banii necesari finanţării de proiecte ale liceenilor orădeni şi din Salonta, echipa a organizat o serie de evenimente –Concert de colinde cu clopoţei, Târg de Crăciun, Comedia “Textul înainte de toate” şi atelier de teatru cu Otilia Bejan, “Meet ur half” party, Campania “Zilele speciale încep cu Cappuccino& Cupcake YouthBank la Bookafe”, Săptămâna „Donează pentru YouthBank!”.

De asemenea fondul YouthBank a fost întregit prin sponsorizări primite de la partenerii noștri financiari locali - VPK Packaging, Celestica dar și de finanţarea primită de la partenerul nostru național, BRD Groupe Societe Generale. Alţi sponsori care au contribuit financiar în această perioadă de fundraising au fost: Votrom, Madrugada.

Din fondul creat, vor fi acordate finanțări cu valori cuprinse între 500 şi 2.000 lei, pentru proiecte propuse de către liceenii din Oradea și Salonta.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/349341655270735/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 985

Eveniment postat de organizator

zile si nopti oradea

Adaugat in urma cu 2758 zile, 11 Mar. 2015

Adaugat de Zile si Nopti Oradea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .