poze 100 de ani de la na terea lui sinatra aniversa i la oradea

100 de ani de la nașterea lui SINATRA aniversați la Oradea

Bihor , Oradea. Luni 7 Decembrie 2015
Teatrului “Regina Maria” din Oradea

Categorii: Muzica si Concerte

Legendarul muzician american Frank Sinatra este aniversat la Oradea la împlinirea a 100 de ani de la nașterea sa, printr-un concert de jazz tribut adus celei mai reprezentative voci din istoria jazzului și a swingului. Concertul aniversar #SINATRA 100 îi are ca invitați pe entertainer-ul Gabriel Farkas & Band din Ungaria.

Cu un remarcabil talent actoricesc și o voce de invidiat, Gabriel Farkas readuce în lumina reflectoarelor farmecul Americii secolului trecut, dedicându-și o mare parte din carieră omagierii lui Frank Sinatra. În urma anilor de studiu vocal și teatral, Gabriel este acum apreciat pe scenele muzicale și teatrale ale Europei de Est pentru show-urile lui de neegalat și ușurința cu care reușește să poftească publicul în lumea eternului Sinatra.

Biletele pentru #SINATRA100 s-au pus în vânzare în rețeaua Biletmaster.ro si la Agentia de Bilete a Teatrului “Regina Maria” din Oradea.

#SINATRA100 e conceptul primei editii a “ Jazz Like That Christmas”, ediție dedicată în totalitate maestrului Sinatra, cel mai bine vândut artist, cel mai premiat și nominalizat actor, un adevărat icon al epocii sale! „Have Yourself A Merry Little Christmas”, „Jingle Bells”, dar și „New York, New York”, „My Way”, sunt doar câteva din piesele retrăite la Oradea într-un concert excentric de Crăciun pe note de jazz și farmecul lui Sinatra, în 7 decembrie, ora 20:00, la Teatrul “Regina Maria”.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 940
dispersie

Adaugat in urma cu 2584 zile, 06 Nov. 2015

Adaugat de #dispersie

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .