poze concert de caritate

Concert de caritate

Bihor , Oradea. Miercuri 23 Noiembrie 2011 19:00
Filarmonica de Stat Oradea, str. Moscovei nr. 5

Categorii: Muzica si Concerte

Organizat de Asociatia Lions Club ”22” Oradea

Lions Oradea 22 va invita sa participati la « Concertul de caritate » organizat in data de 23.11.2011, ora 19.00, la Filarmonica de stat din Oradea

Aflat la a 4-a editie, Concertul de caritate organizat de Asociatia Lions Club ”22” Oradea, are ca scop si ramane principala modalitate de a atrage fondurile necesare organizarii « Taberei pentru copii nazdravani », o tabara de vara cu un caracter aparte.
De aceasta tabara se bucura gratuit, in fiecare vara, copii afectati de diabet.
Scopul « Taberei de vara pentru copii nazdravani », este sa ajute copiii cu probleme de diabet sa participe la o viata normala, la excursii, sport, petreceri, la diverse activitati specifice varstei lor. Sub supravegherea atenta, medicala, de specialitate, copiii cu varste intre 8 si 14 ani beneficiaza ,timp de 7 zile, de un management al diabetului intr-o atmosfera relaxata, de vacanta. Cu multa duiosie, dragoste si abnegatie, Doamnele Clubului Lions Oradea 22, medicii si asistentele au fost mereu alaturi de copii, organizand si coordonand intrega activitate a taberei. Succesul taberei a fost confirmat an de an de medici, de parinti si de copii.

Concertul va fi sustinut de 2 formatii de muzica clasica ale Filarmonicii de Stat din Oradea si anume : Quartetul ”Intermezzo”, condus de Florin Avram si Septetul ”Antonio Cafe”,condus de Antonio Sekaci.

Comenteaza pe Facebook
monica

Adaugat in urma cu 3107 zile, 22 Nov. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5143

  • Ai ceva de zis?

    .