poze  cu flautul la urgente dupa flautul fermecat de w a mozart

"Cu flautul la urgenţe'", după "Flautul fermecat", de W. A. Mozart.

Bihor , Oradea. Vineri 16 Octombrie 2009 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Spectacol de binefacere, cu artişti consacraţi ai scenei lirice româneşti

Asociaţia Culturală "Classus Art Promotion" din Cluj-Napoca şi Proart Agency, în parteneriat cu Teatrul de Stat Oradea, Filarmonica de Stat din Oradea şi Asociaţiile Varadinum Opera Centre şi Pro Bambini Oradea, organizează, vineri, 16 octombrie, de la ora 19:00, la Sala de spectacole Enescu-Bartok, a Filarmonicii de Stat din Oradea, spectacolul de binefacere ,,Cu flautul la urgenţe'', după ,,Flautul fermecat'', de W. A. Mozart.
Spectacolul va fi susţinut de artişti consacraţi ai scenei lirice româneşti precum: Marius Vlad Budoiu, conf.univ.dr.la Academia de Muzică G.Dima şi prim solist al Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, Petre Burcă, solist al Operei Naţionale Române din Cluj, Codruţa Ghenceanu asit.univ.drd. la Academia de Muzică Ghe.Dima, precum şi de un grup de studenţi de la Academia de Muzică Ghe.Dima din Cluj-Napoca, secţia canto.
Acest proiect este realizat cu sprijinul Teatrului de Stat din Oradea, Filarmonica de Stat din Oradea şi Academiei de Muzică Ghe. Dima din Cluj-Napoca.
Manifestarea face parte dintr-un proiect mai amplu intitulat MOZART ITINERANT, spectacolul fiind susţinut în cadrul unui turneu artistic la Opera Naţională din Timişoara, Filarmonica Iaşi, Teatrul Naţional din Arad şi Filarmonica de Stat din Oradea.
Intrarea la spectacol este liberă. Fiind un spectacol de binefacere, cei care doresc să ajute un copil talentat, însă fără posibilităţi materiale, aflat în evidenţele Asociaţiei Pro Bambini din Oradea, vor putea face o donaţie, în timpul spectacolului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 960
alexandru seres

Adaugat in urma cu 3886 zile, 13 Oct. 2009

Adaugat de alexseres

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 179

Alte Evenimente din Oradea
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 30 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .