poze premiera i muzica vineri la cinema libertatea

Premiera și muzica, vineri la Cinema Libertatea!

Bihor , Oradea. Vineri 26 August 2011 18:30
Str. Independenţei, nr. 1, intrare sub pasajul Vulturul Negru, Oradea

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 5/120

Premiera și muzica, vineri la Cinema Libertatea!

Cinema Libertatea s-a gândit să ofere un scurt recital de muzică clasică spectatorilor săi, și nu numai, cu ocazia premierei de film de vineri seara. Între cele două reprezentații, de la orele 17 și de la orele 19, ale muzicalului O plimbare bine plătită al cunoscutului cineast Milos Forman, Cinema Libertatea vă va oferi un deliciu meloman pe viu!
De la 18:30 în cinematograf, tânăra flautistă Anca-Elena Negruț va face o demonstrație de virtuozitate cu compoziții semnate de Johann Sebastian Bach, Claude Debussy și Dinu Lipatti. Anca este de origine din Oradea, dar studiază în prezent în Timișoara la Facultatea de Muzică, clasa de flaut a Lect. Univ. Vasile Mihaly, iar de curând s-a întors din Spania unde a studiat un an la Real Conservatorio Superior de Música „Victoria Eugenia” Granada.
Ultimii 11 ani de studiu al muzicienei au însemnat studiu cu artiști consacrați, precum Tatiana Franco Vidal, Magdalena Martínez, Daniela Troiani, János Bálint, Wally Hase, Carlo Jans, Natalia Gerakis, Mariane Henkel-Adorján, Pierre Yves Artaud, și premii care i-au atestat talentul: Concursul Național de Interpretare Instrumentală Sighetu-Marmației (Premiul I), Concursul Național „Wolfgang Amadeus Mozart” Târgoviște (Premiul I), Festivalul-Concurs „Johann Sebastian Bach” Cluj-Napoca (două ediții consecutive – 2006 Premiul I – secțiunea flaut și 2007 Diploma de Excelență – secțiunile flaut și muzică de cameră) și nu în ultimul rând Olimpiada Naționala de Interpretare Instrumentală Arad (Premiul I) și Cluj-Napoca (Premiul II). De asemenea, în anul 2006, a fost finalistă a Concursului Național „Se caută Enescu”.
Multele rezultate obținute de Anca-Elena Negruț sunt greu de enumerat în câteva rânduri dar mai important este ca și publicul orădean, în cadrul căruia și spectatorii cinematografului nostru, să se bucure de încântarea muzicii acesteia. Intrarea este liberă și nu obligă pe nimeni la participarea la programului Cinema-ului. Unicul scop al organizatorilor este animarea unui dulce început de weekend orădean.

Mai multe detalii: http://cinemalibertatea.blogspot.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 776

Eveniment postat de organizator

metrion

Adaugat in urma cu 3196 zile, 25 Aug. 2011

Adaugat de METRION

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 15

  • Ai ceva de zis?

    .