poze teatru pentru liceeni

Teatru pentru liceeni

Bihor , Oradea. Marţi 3 Iunie 2014 14:30
Piaţa Ferdinand, nr. 4-6

Categorii: Spectacole si Filme , Jocuri si Concursuri , Festivaluri

Consiliul Judeţean al Elevilor Bihor organizeză marţi, în data de 3 iunie 2014, proiectul “Teatru pentru liceeni”, un eveniment prin care dorim să valorificăm tinerele talente şi să încurajăm manifestările cultural-artistice. Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Teatrului de Stat “Regina Maria” Oradea, începând cu ora 14:30.

Proiectul “Teatru pentru liceeni” reprezintă o şansă pentru elevii bihoreni de a-şi evidenţia talentul în cadrul unei scenete concepute de ei înșişi sau adaptate şi urmăreşte iniţierea tinerilor în lumea teatrului. Proiectul se află deja la a III-a ediţie find o tradiţie pentru Consiliul Judeţean al Elevilor Bihor. Liceele care s-au înscris în concurs au format echipe de câte 3-15 membri si au realizat o scenetă de teatru de 15 minute pe baza citatului “Lumea e o comedie pentru cei care gândesc”, aceasta trebuind să se încadreze în specia comedie şi să ilustreze într-un mod cât mai original tema propusă.

Liceele participante la proiect sunt Colegiul Naţional "M. Eminescu" Oradea, Colegiul Naţional "E.Gojdu" Oradea,Liceul Teoretic "O.Ghibu" Oradea, Liceul Greco-Catolic "Iuliu Maniu" Oradea, Liceul Teoretic "Nicolae Jiga" Tinca şi Liceul Tehnologic nr.1 Salonta. Fiecare dintre acestea va pune în scenă câte o piesă de teatru comică - fie adaptată, fie creaţie proprie- iar momentele vor fi jurizate de o comisie de specialitate formată din actori, regizori şi scenografi.

Spre deosebre de ediţiile precedente, printre beneficiarii din acest an se va număra şi un grup de copii aflaţi în grija Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea. Astfel, le oferim posibilitatea să se bucure din plin de un spectacol realizat de elevi pentru elevi.

Proiectul "Teatru pentru liceeni" este finanțat prin programul YouthBank Oradea, coordonat local de Fundația Comunitară Oradea și la nivel național de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu BRD – Groupe Societe Generale. Programul YouthBank Oradea este realizat cu susținerea partenerilor locali financiari: Benvenuti, VPK Packaging și Rețeaua Socială Acționăm Reponsabil.


Pentru mai multe informatii, vă rugăm sau să ne contactaţi pe adresa de e-mail bihor.cje@gmail.com.

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/events/679534368760692/

Pret bilet: 5 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 800

Eveniment postat de organizator

szekely r

Adaugat in urma cu 2619 zile, 28 Mai. 2014

Adaugat de Ronii98

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Oradea
stand up comedy in english the trouble with being born romanian

Stand up Comedy in English: The Trouble with being Born Romanian

Bihor, Oradea. 20 Aug 2021 - 20 Aug 2021
  • Ai ceva de zis?

    .