poze  descult in parc
poze  descult in parc poze  descult in parc poze  descult in parc

+Descult in parc

Bihor , Oradea. Sâmbătă 20 Noiembrie 2010 18:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Arcadia", Pasajul Vulturul Negru

Categorii: Spectacole si Filme

Eveniment repetitiv: Lunar

Descult in parc se intoarce in oradea

O sclipitoare comedie romantică, „Desculţ în parc” înfăţişează eforturile a doi tineri căsătoriţi de a-şi construi viaţa împreună şi, mai ales, de a-şi armoniza personalităţile ce dau naştere la manifestări şi sentimente adeseori contradictorii.
Impulsivă şi impetuoasă, Corrie Bratter îşi asumă unicul rol de a fi „soţia lui Paul” şi îşi investeşte întreaga energie în a-l face pe el fericit, în pofida dificultăţilor inerente la început de drum. Paul, avocat debutant care tocmai a câştigat primii săi şase cenţi într-un proces, are în schimb o fire mai rezervată şi o privire mai cumpătată asupra realităţii. Conflictul piesei se naşte din ciocnirea comică a naturilor lor diferite, care îi duce în cel mai scurt timp până în pragul despărţirii şi al divorţului. A umbla sau nu „desculţ în parc” rezumă metaforic conflictul dintre cei doi îndrăgostiţi. Spaţiul în care se va defăşura povestea lor de dragoste este un apartament minuscul, unde ninge prin luminator, încălzirea centrală e defectă, iar cămara va fi folosită drept dormitor în care încape un pat şi nimic mai mult.
La toate acestea se adaugă prezenţele extrem de spirituale ale vecinului Victor Velasco şi ale mamei soacre, Ethel Banks, cu personalităţi la fel de diferite ca şi cele ale tinerilor căsătoriţi.
Comicul este accentuat de faptul că apartamentul fiind situat la etajul al şaselea într-un imobil fără lift, toate personajele îşi pierd respiraţia până să ajungă în acest spaţiu care nu promite nimic bun, şi totuşi...

Mai multe detalii: http://www.youtube.com/watch?v=CeVLL03ssW0

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1943
Cuvinte cheie: Oradea
asociatia artemotion

Adaugat in urma cu 4347 zile, 03 Nov. 2010

Adaugat de artemotion

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .