poze spectacolul frozen regatul inghe at

Spectacolul "Frozen Regatul Înghețat"

Bihor , Oradea. Vineri 23 Noiembrie 2018
Casa de Cultura

Categorii: Spectacole si Filme

Spectacolul “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” revine la Casa de Cultura a Sindicatelor, din Oradea, pe data de 23 Noiembrie 2018, de la ora 19.00.

Theater du Soleil și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.
După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine la Oradea, cu o nouă față și o adevărată petrecere la palat.
Este un show muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și pe cei mari, într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Prințul Hans, Kristoff , Olaf ...
De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?
Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști formată din peste 30 de actori și dansatori. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul), Johnny Badulescu, Sabrina Diacov, Adina Răducan, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Derbas Hany, Iorestina Florea, Teodor Veleanu, Doru Bem, Mihaela Neacșu, Theodor Costache, Andrei Bireș si trupa de dans “ Dance – World “.

Bilete: 50-70 lei

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro/ro/bilete/frozen-regatul-inghetat-oradea-casa-de-cultura-a-sindicatelor-1026892/performance.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1048
Cuvinte cheie: Oradea
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2037 zile, 30 Aug. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. Marţi 2 Aprilie 2024
concert parazitii bazooka macanache

Concert Parazitii, Bazooka, Macanache

Bihor, Oradea. Sâmbătă 30 Martie 2024
targul de paste oradea 2024

Targul de Paste Oradea 2024

Bihor, Oradea. 26 Apr 2024 - 6 Mai 2024
festivalul copiilor oradea 2024

Festivalul Copiilor Oradea 2024

Bihor, Oradea. Sâmbătă 1 Iunie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .