poze carpe diem 3rd edition

Carpe Diem 3rd Edition

Bihor , Oradea. Sâmbătă 24 Iunie 2017 10:00
Cetatea Oradea

Categorii: Sport si Excursii

A sosit timpul să ne aerisim mintea și corpul făcând mai multă mișcare în aer liber. Practicarea sportului este sănătoasă, indiferent de mediul în care decizi să o faci, însă sportul în aer liber oferă mai multe beneficii, de la îmbunătățirea rezistenței, reducerea stresului, porția de vitamina D și socializare, prin activitățile de grup.

Sedentarismul este boala omului modern însă corpul este construit pentru mișcare, așa că trebuie să ne facem curaj și să scoatem echipamentul sportiv din dulap. Fie că ești tânăr și ai un stil de viață agitat sau ești în vârstă și nu ai o ocupație stabilă, sportul e recomandat pentru toate vârstele.

Unde și ce activități poți face în aer liber?
În primul rând, trebuie să descoperi ce tip de activitate îți place și ce anume ți se potrivește.
Poți începe cu plimbări lungi prin parcuri, jogging, yoga sau fitness la aparatele speciale din parcurile de cartier. O idee și mai bună e să îți convingi și prietenii să facă mișcare. Jocurile și activitățile de grup vor închega relațiile dintre voi.

Cresc gradele din termometre și odată cu ele, dorința noastră de a arăta și de a ne simți cât mai bine în pielea noastră. Și nu e nevoie să îți faci abonament la sală pentru a face sport, avem natura la îndemână și soarele ce ne va oferi energia necesară pentru a a lua orașul la pas.
Îți poți implica întreaga familie în aceste activități și, pe lângă porția recomandată de mișcare, veți bifa și voia bună și distracția.
Tocmai la un astfel de eveniment vă invităm și noi în data de 24 iunie, sâmbătă, între orele 10:00 - 11:00 pe scena Teatrului de Vară al Cetății Oradea, ca să ne bucurăm de mișcarea în aer liber, de soare și de respirația conștientă. Intrarea este gratuită, va fi nevoie doar de apă și saltea (polifoam), dacă vrei să te relaxezi câteva minute după antrenament, deoarece această ieșire se adresează nu doar fizicului, ci şi psihicului, fiindcă omul este format din trei elemente: trup, minte şi suflet. Vă așteptăm cu drag și multă energie pozitivă.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1382
Cuvinte cheie: Oradea
lavi

Adaugat in urma cu 2476 zile, 18 Iun. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. Marţi 2 Aprilie 2024
concert parazitii bazooka macanache

Concert Parazitii, Bazooka, Macanache

Bihor, Oradea. Sâmbătă 30 Martie 2024
targul de paste oradea 2024

Targul de Paste Oradea 2024

Bihor, Oradea. 26 Apr 2024 - 6 Mai 2024
festivalul copiilor oradea 2024

Festivalul Copiilor Oradea 2024

Bihor, Oradea. Sâmbătă 1 Iunie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .