poze crosul companiilor
poze crosul companiilor poze crosul companiilor

Crosul Companiilor

Bihor , Oradea. Duminică 12 Octombrie 2014 10:00 - Duminică 12 Octombrie 2014
Parcul I.C. Bratianu

Categorii: Sport si Excursii

În luna septembrie s-a dat startul la Crosul Companiilor, organizat de Runners Club în 4 oraşe din ţară: Cluj Napoca , Mureș, Oradea și Brașov.

În 12 octombrie 2014, Oradea găzduieşte cea de-a III-a ediţie a Crosului Companiilor. Evenimentul este o competiţie sportivă cu specific organizaţional, în acelaşi timp fiind şi un eveniment social deosebit, dedicat exclusiv angajaţilor companiilor. Aceştia se vor întrece în alergare, în probele individual şi pe echipă, pe un circuit creat in parcul Brătianu. Startul se va da la orele 10:00 cu proba individuală, urmată de proba pe echipe și de festivitatea de premiere. Alergătorii vor parcurge traseul de 5 ori, iar distanţa totală masoară aproximativ 5 km.
Crosul Companiilor promovează un mod de viaţă sănătos prin practicarea alergării, având şi valenţe educative, care ţin de trăsăturile unui angajat model. Astfel, crosul devine un cadru optim pentru manifestarea şi promovarea unor valori precum responsabilitate, afirmare, spirit de echipă, corectitudine, fiind o punte de legătură şi comunicare între participanţi cu interese similare.

Revista Bulevard oferă un premiu special celei mai creative echipe care alearga la Crosul Companiilor. Asadar un premiu special oferit unei companii care promoveaza spiritul de echipa, fair play-ul si competivitatea.

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Oradea, Powerade, World Fitnes & Bodybuilding, Adrenalin Park, Lotus Center, Ursus, Respect Bigtime si Elfst.

Evenimentul este promovat de: Kiss FM, Zile și Nopți, Digi 24, Știri de sport, Sport viral, Ora de Știri, Revista Bulevard, Bunădimineața.ro, Oradea Press, Ebihoreanul, Crișana și Insport.ro.

Angajaţii companiilor din toate ariile de activitate sunt aşteptaţi la start!

Pentru mai multe informaţii intraţi pe: www.crosulcompaniilor.ro

Mai multe detalii: http://www.crosulcompaniilor.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 914
Cuvinte cheie: Oradea

Eveniment postat de organizator

respect bigtime

Adaugat in urma cu 2922 zile, 01 Oct. 2014

Adaugat de Respect Bigtime

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .