poze goleste ti podul targ de obiecte donate

Goleşte-ţi podul - târg de obiecte donate

Bihor , Oradea. Sâmbătă 6 Iunie 2015 10:00 - Duminică 7 Iunie 2015
Parcul 1 Decembrie, Oradea

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 10/10000

O echipă de elevi de la Liceul Greco-Catolic « Iuliu Maniu » Oradea desfăşoară în perioada 6 – 7 iunie, între orele 10:00 – 21:00, în Parcul 1 Decembrie, lângă statuia Ostaşului Român un târg de obiecte donate cu scopul de a strânge bani pentru o tânără bolnavă, elevă la acelaşi liceu.

Evenimentul face parte din proiectul « Goleste-ti podul ! », care urmăreşte mobilizarea orădenilor în vederea donării de obiecte pe care nu le mai folosesc, pentru a fi vândute, iar banii obţinuţi să fie utilizaţi în scopuri caritabile. În cadrul proiectului s-a mai organizat un târg de preparate culinare, destinat elevilor Liceului Greco-Catolic, prin care s-au strâns restul de bani necesari organizării târgului de obiecte.
Toţii banii strânşi vor fi donaţi Denisei Ciornei, în vârstă de 13 ani, elevă în clasa a VI-a la Liceul Greco-Catolic « Iuliu Maniu ». Aceasta este o tânără sportivă talentată, care ar fi dorit să devină voleibalistă. Din nefericire, ea a fost diagnosticată cu boala STILL şi virusul Epstein-Barr. Situaţia materială a părinţilor este precară şi aceştia nu îi pot oferi în continuare decât foarte puţin pentru a-şi continua tratamentul.
Orădenii care doresc să o sprijine pe Denisa Ciornei pot sa doneze orice obiect, aflat în stare bună, până la data de 5 iunie, la Liceul Greco-Catolic « Iuliu Maniu » Oradea. Toate obiectele donate vor fi sortate pe categorii, urmând ca mai apoi să fie vândute în cadrul târgului. De asemenea, se pot oferi şi donaţii în bani.
Goleşte-ţi podul, ajut-o pe Denisa!
***
Proiect finanţat prin programul YouthBank Oradea, coordonat de Fundaţia Comunitară Oradea în parteneriat cu Asociaţia pentru Relaţii Comunitare si BRD – Groupe Societe Generale.

Programul este implementat în Oradea de către Fundatia Comunitară Oradea, iar la nivel naţional este coordonat de către Asociatia pentru Relatii Comunitare. Activitătile YouthBank România sunt incluse în “YouthBank Academy: Solutii durabile pentru implicarea tinerilor în viata comunitătii” - proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro.


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 686
fundatia com oradea

Adaugat in urma cu 1729 zile, 04 Iun. 2015

Adaugat de Fundatia Com. Oradea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Oradea
memorialul cartis dan a mihai sah oradea

Memorialul Cartis Dan A. Mihai - sah - Oradea

Bihor, Oradea. 14 Mar 2020 - 14 Mar 2020
curs de tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs de tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 29 Feb 2020 - 1 Mar 2020
stand up comedy rux cu rusu si andrei

Stand-up Comedy RUX cu Rusu si Andrei

Bihor, Oradea. Sâmbătă 29 Februarie 2020
concert 3 sud est amintirile 2020

Concert 3 Sud Est Amintirile 2020

Bihor, Oradea. Duminică 29 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .