poze targul de paste oradea 2024

Targul de Paste Oradea 2024

Bihor , Oradea. Vineri 26 Aprilie 2024 - Luni 6 Mai 2024
Cetatea Oradea

Categorii: Targuri

Targul de Paste din Oradea este un eveniment anual dedicat intregii familii si este organizat de Visit Oradea si Primaria Municipiului Oradea.

 


Acest târg îmbină tradițiile locale cu spiritul sărbătorilor și creează o atmosferă vibrantă și plină de culoare în oraș.


Târgul de Paște din Oradea este o ocazie perfectă pentru localnici și vizitatori să se bucure de atmosfera festivă și să descopere tradițiile locale, meșteșugurile tradiționale și deliciile culinare specifice acestei perioade. În fiecare an, târgul adună o varietate de standuri și expoziții care oferă produse tradiționale de Paște, de la ouă vopsite manual și obiecte de decor, până la delicii culinare locale și articole de artizanat unicat.


Printre cele mai populare atracții ale târgului se numără ouăle vopsite manual, care sunt prezentate într-o varietate de stiluri și modele, reflectând bogăția tradițiilor locale și abilitățile meșteșugărești ale comunității. De asemenea, vizitatorii pot găsi o gamă largă de produse tradiționale de Paște, inclusiv pâine coaptă proaspăt, cozonaci și alte produse de patiserie, precum și suveniruri și obiecte de artizanat lucrate manual.


Un alt aspect important al târgului este programul bogat de evenimente și activități culturale care are loc pe tot parcursul sărbătorilor pascale. Acestea pot include spectacole de muzică tradițională, dansuri populare, ateliere de creație pentru copii și adulți, și alte evenimente care aduc comunitatea împreună în spiritul sărbătorilor.


Târgul de Paște din Oradea nu este doar un loc unde vizitatorii pot cumpăra produse tradiționale și se pot bucura de atmosfera festivă, ci și o oportunitate pentru promovarea meșteșugurilor locale și a culturii tradiționale. Participarea la acest eveniment este o modalitate minunată de a susține meșteșugarii și producătorii locali și de a descoperi bogăția tradițiilor și obiceiurilor din zona Oradei.


 


Astfel, Târgul de Paște din Oradea reprezintă nu doar o ocazie de cumpărături și distracție, ci și un moment important pentru comunitatea locală de a celebra tradițiile și valorile culturale într-un mod autentic și interactiv. Pentru locuitorii din Oradea și pentru cei care vizitează orașul în timpul sărbătorilor de Paște, acest târg este cu siguranță un eveniment de neratat.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/targuldepastioradea

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 258
Cuvinte cheie: targ de paste , Evenimente Oradea
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 27 zile, 18 Mar. 2024

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1379

Alte Evenimente din Oradea
festivalul copiilor oradea 2024

Festivalul Copiilor Oradea 2024

Bihor, Oradea. Sâmbătă 1 Iunie 2024
sounds of oradea festival 2024

Sounds of Oradea Festival 2024

Bihor, Oradea. 14 Iun 2024 - 16 Iun 2024
festivalul medieval din oradea 2024

Festivalul Medieval din Oradea 2024

Bihor, Oradea. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
targul de carte gaudeamus la oradea 2024

Targul de carte Gaudeamus la Oradea - 2024

Bihor, Oradea. 15 Mai 2024 - 19 Mai 2024
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Targul de Paste Oradea 2024

    .