poze padisfest 2015

PadisFest 2015

Bihor , Padis. Vineri 21 August 2015 18:00 - Duminică 23 August 2015

Categorii: Festivaluri

PadisFest: un festival-campanie pentru sustinerea turismului responsabil la Padis. Daca ursul a fost pacalit de vulpe si natura de lacomie, acum e momentul sa schimbam povestea! Ursul e mascota Parcului Natural Apuseni, unul dintre cele mai mari parcuri din Romania. Un turism haotic dezvoltat acolo ameninta sa alunge ursul, sa usuce pesterile si sa sufoce plantele carnivore din rezervatie.



La PadisFest ne intalnim sa sustinem ursul. Vom avea concerte intre brazi, instrumente muzicale la Cetatile Ponorului, teatru pe stanci, arta culinara, tiroliana, escalada, concurs de biciclete, ture ghidate in subteran, dezbateri in care ne spunem cuvantul - si cate si mai cate, din tolba cu basme verzi!

PadisFest e posibil datorita Asociatiei Compas impreuna cu RNP-Romsilva Administratia Parcului Natural Apuseni R.A. prin proiectul ,,Zilele Parcului Natural Apuseni'' finantat de Fundatia pentru Parteneriat si MOL Romania prin programul Spatii Verzi, cu o valoare totala de 26110 lei din care contributia finantatorului de 19850 lei si contributia propie de 6260 lei.

Mai avem nevoie in continuare de sprijin financiar pentru un program atractiv, asa ca va invitam sa faceti o contributie pentru care veti primi gratuit sacose PadisFest, tricouri PadisFest si chiar un weekend in Muntii Apuseni pentru donatorii generosi!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1179
Cuvinte cheie: Padis
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3157 zile, 07 Aug. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

  • Ai ceva de zis?

    .