poze festivalul celtic transilvania 2016

Festivalul Celtic Transilvania 2016

Bistrita-Nasaud , Beclean. Vineri 22 Iulie 2016 - Duminică 24 Iulie 2016

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Acest festival nu inseamna doar concerte rock. Acestea sunt un bonus. Festivalul este in fapt un eveniment complex, unic in Romania, si chiar in estul Europei, in care se combina armonios activitatile de reconstituire istorica a perioadei celtice a Transilvaniei, cu muzica buna.

Acesta este un eveniment pentru întreaga familie, de la nepoți la bunici. În cadrul acestui eveniment ne propunem să aducem în atenția publicului, printr-o atmosferă inedită, aspecte mai puțin cunoscute ale vieții celților care între sec. VI I.Hr. – III D. Hr. au trăit în imediata apropiere a orașului nostru.

Se dorește ca prin intermediul acestui eveniment organizat sub forma unui festival de trei zile, să atragem atenția publicului asupra modului de viață din perioada epocii La Téne. Dorim să atingem aspecte ale războaielor dintre ei și daci, dar și aspecte legate de folclorul și mesteșugurile acestei civilizații. Aşadar în perioada următoare vom definitiva programul acestor activități de reconstituire istorică şi o sa vi le aducem la cunoştință.

Accesul publicului la TOATE activitatile festivalului este GRATUIT. Cei veniți din alte localități pot campa la cort în imediata vecinatate a locației noastre sau se pot caza la cabanele din satul de vacanță Băile Figa.

Deci nu uitați, în perioada 22-23-24 iulie 2016 pregatiți-vă să petreceți 3 zile şi 3 nopți de neuitat! Vă aşteptăm!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1545828595745069

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 585
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Beclean
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1540 zile, 13 Iul. 2016

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

  • Ai ceva de zis?

    .