poze live2lead 2016 bistrita
poze live2lead 2016 bistrita poze live2lead 2016 bistrita poze live2lead 2016 bistrita

Live2Lead 2016 Bistrita

Bistrita-Nasaud , Bistrita. Joi 10 Noiembrie 2016 17:00 - Joi 10 Noiembrie 2016
Hotel Metropolis, str. Parcului, Nr. 19

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 100/250

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile. Vei aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership în timpul acestui extraordinar eveniment de jumătate de zi. Aveți ocazia, la acest eveniment videocast, de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial! Vă veți întoarce la birou pregatiți să implementați noul dvs. plan de acțiune, să conduceți cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.

Live2Lead este special creat pentru a furniza cel mai bun conținut de leadership care îi va inspira și îi va motiva pe toți cei care participa.

Ce este Live2Lead?

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile. Vei aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership în timpul acestui extraordinar eveniment de jumătate de zi.
Aveți ocazia, la acest eveniment videocast, de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial! Vă veți întoarce la birou pregatiți să implementați noul dvs. plan de acțiune, să conduceți cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.

Ce vei Câştiga?

ENERGIZARE, MOTIVARE, INSPIRAȚIE
Live2Lead este special creat pentru a furniza cel mai bun conținut de leadership care îi va inspira și îi va motiva pe toți cei care participă.
NETWORKING
Crește-ți propriul leadership pe măsură ce te conectezi cu alți oameni cu influență din comunitatea ta. Extinde-ți rețeaua de relații pentru a produce rezultate concrete.
IDEI NOI
Live2Lead este o experiență de leadership de clasă mondială într-un format de jumătate de zi, plină de conținut bogat, idei cheie de luat acasă și planuri de acțiune ușor de implementat.

Speakeri:
John C. Maxwell este numit Liderul Nr 1 în Business de către American Management Association și cel mai influent expert în leadership din lumem de către Business Insider si Inc. Magazine in 2015. John Maxwell este coach, speaker și autorul nr.1 de bestseller-uri, conform New York Time, cu peste 26 milioane de cărți vândute în întreaga lume. În 2015 John Maxwell a primit Premiul Maica Tereza pentru Pace Mondială și Leadership din partea Luminary Leadership Network. Organizațiile sale—John Maxwell Company, John Maxwell Team, și EQUIP—au dezvoltat peste 6 milioane de lideri din intreaga lume.

Simon Sinek este un optimist incurabil. El învață liderii și organizațiile cum să inspire oamenii. Simon are un obiectiv îndrăzneț, acela de a ajuta la construirea unei lumi în care marea majoritate a oamenilor să meargă acasă în fiecare zi, cu senzația de împlinire, dată de munca lor. Simon Sinek este autorul a două best-seller-uri: Intreabă-te DE CE: Cum ne inspiră marii lideri astfel încât să trecem la acțiune și Lideri Mănâncă Ultimii: De ce unele echipe lucrează bine împreună iar altele nu. El este celebru pentru popularizarea conceptului “DE CE?” și pentru speech-ul pe această temă de pe TED.com.

Liz Wiseman predă leadershipul pentru manageri și lideri din întreaga lume. Liz este Președintele Grupului Wiseman, o firmă de cercetare și dezvoltare a leadershipului, cu sediul central în Silicon Valley. Printre clienții săi se numără: Apple, Disney, eBay/PayPal, Facebook, GAP, Google, Microsoft, Nike, Roche, Salesforce.com și Twitter. Liz Wiseman se află în celebrul TOP 50 gânditori ai lumii, fiind apreciată ca unul dintre primii 10 gânditori ai lumii în domeniul leadershipului. Liz Wiseman este autoarea a trei cărți de leadership devenite bestseller-uri.

Dan Cathy e președinte și CEO al Chick-fil-A, una dintre cele mai mari afaceri de familie din America de Nord. În calitate de manager al acestei companii, Dan a abordat leadership-ul într-o manieră neconvențională, dar profitabilă, atât pe plan personal cât și profesional. Dan Cathy călătorește mult, lucrează în fiecare dintre restaurantele din lanțul Chick-fil-A și crede că acest lucru îi permite să transmită spiritul de leader serviabil către fiecare dintre cei 70.000 de angajați ai companiei sale.

Agenda evenimentului
16.30 – 16.50 – Primirea invitaţilor
16.50 – 17.00 – Introducere– Daniela Nica
17.00 – 17.40 – John Maxwell (partea I)
17.40 – 18.20 – Simon Sinek
18.20 – 18.40 – Pauză de cafea si networking
18.40 – 19.10 – Liz Wiseman
19.10 – 19.30 – Dan Cathy
19.30 – 20.10 – John Maxwell (partea a II-a)
20.10 – 20.30 – Concluzii

Pret bilete:
Bilet standard - 149 lei (99 lei - pana in 30 septembrie)
Bilet VIP - 229 lei

Mai multe detalii despre eveniment şi înscrieri găsiţi pe www.live2lead.ro/bistrita

Mai multe detalii: https://www.live2lead.ro/bistrita/

Pret bilet: 99 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 902

Eveniment postat de organizator

daniela nica marica

Adaugat in urma cu 2774 zile, 20 Sep. 2016

Adaugat de Daniela15391

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bistrita
wtf rock festival

WTF Rock Festival

Bistrita-Nasaud, Bistrita. 23 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .