poze expo sanatate din natura uvertura mall boto ani

Eveniment Anulat !Expo Sănătate din Natură - Uvertura Mall Botoșani

Botosani , Botosani. Vineri 23 Octombrie 2020 10:00 - Duminică 25 Octombrie 2020
Calea Națională 91 Botoșani, 710048

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Targuri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 5000/15000

Vă invităm, pentru prima oară la Botoșani, la un nou Eveniment Național ce promovează un stil de viață sănătos!.

Evenimentul se numește „Expo Sănătate din Natură”, este la ediția a X-a și se va desfășura timp de 3 zile în Uvertura Mall Botoșani la etajul 4.

Expoziția cu Vânzare Sănătate din Natură este un eveniment care promovează naturalul pentru un stil de viață sănătos: suplimente nutritive, alimentația vegană și vegetariană, cosmetice bio, uleiuri esențiale organice, echipamente și aparatură pentru sănătate și sport, ionizatoare și filtre de apă și aer, nutriție și dietă, mâncare organică, produse bio, estetică și întreținere corporală, cărți spirituale și de dezvoltare personală, pandative, pietre semiprețioase, produse hand made, cafea terapeutică, produse apicole, yoga, terapii complementare, haine, etc.

Persoana din spatele evenimentului, doamna Dr. Mihaela Olaru, își argumentează efortul evidențiind câteva motive cât se poate de importante:

”Sănătate din Natură a apărut extrem de natural într-o societate în care alimentația nesănătoasă și poluarea sunt realități din ce în ce mai înfricoșătoare. Pentru a putea să le oferim și copiilor noștri aceeași lume frumoasă în care am trăit și în care continuăm să trăim, trebuie să îi educăm să mănânce sănătos, să consume resursele într-un mod cât mai eficient și verde și să se bucure de cele mai mărunte lucruri. Ne-am gândit, așadar, să strângem alături de noi toate firmele cărora le pasă de mediul înconjurător și de oameni și de asemenea, să strângem copii și adulți care încearcă să învețe cât mai multe despre un stil de viață sănătos.”

Sănătate din Natură reușește să adune sub același acoperiș numeroși antreprenori din întreaga țară. Domeniile firmelor acoperă aproape tot ceea ce înseamnă natural - ecologic și servicii în susținerea sănătății.

Lista poate să continue, în condițiile în care mizăm pe toate domeniile care pot aduce o îmbunătățire serioasă asupra organismului, psihicului uman și calității vieții în general.

Pe toată durata Expoziției veți primi multe cadouri de la Fiterman Pharma și veți putea degusta produse apicole unice de la Ferma Apicolă Marineac din Botoșani!

Pentru informații suplimentare contactați-ne la:

email: expo.sanatate.din.natura@gmail.com
website: https://expo.sanatatedinatura.ro
telefon: 0752 152 616

Intrarea Liberă!

Mai multe detalii: https://expo.sanatatedinatura.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 235

Eveniment postat de organizator

claudiu gradinaru

Adaugat in urma cu 792 zile, 08 Oct. 2020

Adaugat de Expo Natura

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Expo Sănătate din Natură - Uvertura Mall Botoșani

    .