poze curs gratuit managementul timpului

Curs Gratuit "Managementul Timpului"

Braila , Braila. Joi 29 Mai 2014 12:00
Se comunica la inscriere

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/30

Acest eveniment isi propune sa clarifice pasii necesari de la intentie la rezulatele dorite. Conducerea unei afaceri este de multe ori o activitate complexa care poate cuprinde strategie, planificare, resurse umane, clienti, furnizori, logistica, buget si multe altele. Nu de putine ori toate aceste sunt pe umerii unei singure persoane. Intr-un asemenea scenariu gandirea organizata si structurata ii ajuta pe antreprenori sa faca fata complexitatii.

Conducerea unei afaceri este de multe ori o activitate complexa care poate cuprinde strategie, planificare, resurse umane, clienti, furnizori, logistica, buget si multe altele. Nu de putine ori toate aceste sunt pe umerii unei singure persoane. Intr-un asemenea scenariu gandirea organizata si structurata ii ajuta pe antreprenori sa faca fata complexitatii.

In aproape 40 de ani, TMI a dezvoltat tehnici si instrumente cu ajutorul carora milioane de oameni din intreaga lume ating cote inalte de performanta in domeniile lor de activitate

In cuprinsul programului veti regasi raspunsuri utile la provocarile legate de performanta personala si in viata personala:
- Scopuri - De ce unele planuri devin realitate iar altele nu? Cum gandesc pe termen scurt si cum gandesc pe termen lung?
- Sistem de planificare - Cum pot pastra o imagine de ansamblu asupra activitatii mele chiar si atunci cand este deosebit de complexa si cum prioritizez fara vreun sentiment de vinovatie ca nu pot termina totul?
- Planificarea zilei - Cum folosesti energia pe parcursul zilei? Ce faci cu “hotii de timp”? Ce faci daca o criza tinde sa-ti dea planurile peste cap?

Evenimentul va fi sustinut de Ciprian Teleman, TMI Training & Consulting.
Participarea este gratuita. Inscrierea se realizeaza aici - http://www.btclub.ro/index/15/1173.html .

Mai multe detalii: http://www.btclub.ro/index/15/1173.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 549

Eveniment postat de organizator

roxana mari a

Adaugat in urma cu 3629 zile, 20 Mai. 2014

Adaugat de Roxana12458

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .