poze tabara de pictura hobby art editia de iarna 2017
poze tabara de pictura hobby art editia de iarna 2017 poze tabara de pictura hobby art editia de iarna 2017 poze tabara de pictura hobby art editia de iarna 2017

Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2017

Brasov , Bran. Sâmbătă 21 Ianuarie 2017 - Sâmbătă 28 Ianuarie 2017
pensiune 3 stele

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/12

Arbex Art Decor te invita sa-ti incepi noul an intr-o atmosfera creativa, alaturi de persoane pasionate ca si tine, de pictura. Tabara de pictura Hobby Art care se va desfasura la o pensiune in zona turistica Bran- Moieciu in perioada 21- 28 ianuarie 2017 este dedicata persoanelor adulte care stiu sa picteze si isi doresc sa evolueze sub indrumarea unui profesionist, in persoana artistului plastic bihorean Tudor Francu, instructorul de pictura al Taberei de pictura Hobby Art din 2009.

Editia din ianuarie a taberei de pictura Hobby Art propune o tema mai apropiata de „realism” si de realitate, accentul fiind pus pe desen, pe studiul formelor si pe metoda de lucru flamanda ( tehnica flamanda in ulei). Stapanirea desenului ( adica controlul aspra formei) si tehnica de lucru flamanda sunt doua aspecte interconectate, primul fiind, de fapt, baza, fundamentul pe care s-a dezvoltat atat pictura Marilor Maestri din trecut, cat si modalitatile de expresie realist-contemporane.
Programul va fi presarat ca de fiecare data, in timpul liber cu activitati recreative, distractive, de grup. Nu va lipsi seara tematica, asa cum ne-am obisnuit de cateva editii incoace, precum si experienta surpriza pe care imi place s-o ofer celor care ne sunt alaturi la inceput de an.

Mai multe detalii: https://tabarapictura.wordpress.com/2016/10/19/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-iarna-2017/

Pret bilet: 1530 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1098

Eveniment postat de organizator

simona

Adaugat in urma cu 2654 zile, 22 Dec. 2016

Adaugat de ingrid

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

  • Ai ceva de zis?

    .