poze zilele branului

Zilele Branului

Brasov , Bran. Duminică 15 August 2010 - Marţi 17 August 2010

Categorii: Alte Evenimente

spectacole sustinute de artistii din zona

In fiecare vara, intre 15-17 august, la Bran are loc unul dintre cele mai importante evenimente din Transilvania.

La manifestarile dedicate „Zilelor Branului” sunt asteptati mii de turisti din tara, dar si din strainatate. Locurile libere in pensiuni sunt practic inexistente, deoarece rezervarile se fac cu multe saptamani inainte.

Cu ocazia „Zilelor Branului”, turistii si localnicii au parte de o serie de manifestari cu caracter popular. In fiecare zi au loc spectacole sustinute de artistii din zona, dar si de ansambluri din afara judetului.

Turistii pot descoperi o parte din traditiile locului si din obiceiurile localnicilor. Astfel, turistii au parte de adevarate spectacole in aer liber cu dansatori profesionisti.

La deschiderea Zilelor Branului vor participa Ansamblul Folcloric Moecelul, precum si trupa Bandidos. Invitatii speciali sunt membrii Fanfarei de la Zece Prajini.

In cadrul evenimentului va avea loc si o prezentare a portului popular din zona respectiva. Toate spectacolele vor avea loc pe Platoul Inima Reginei, mai exact scena de langa Castelul Bran.

Evenimentul, organizat de Primaria Bran, filiala Brasov a ANTREC si Asociatia „Fiii si prietenii Branului” , beneficiaza si de Targul mesterilor populari si Targul Pantelimonului.

www.infopensiuni.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1609
Cuvinte cheie: Bran
pop puiu

Adaugat in urma cu 5083 zile, 13 Iun. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .