poze masa critica si let s bike it brasov august 2010

Masa Critica si Let’s Bike It Brasov, august 2010

Brasov , Brasov. Duminică 8 August 2010 10:00

Categorii: Alte Evenimente

Loc de desfasurare: Piata Tricolorului

Let’s Bike It este prima acţiune inovatoare ce îşi propune să vină în sprijinul activităţilor de cartare desfăşurate de voluntarii „Let’s Do It, Romania!”. Cartarea reprezintă procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor şi transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, în vederea creării unei hărţi digitale cu punctele respective.

Harta deşeurilor trebuie finalizată până la jumătatea lunii august, aşa că bicicliştii s-au pus serios pe pedalat. Rezultatul: Braşovul s-a alăturat iniţiativei Let’s Bike It şi a ajuns acum la cea de-a doua ediţie.

Duminică, 8 august, ora 10:00, voluntarii sunt aşteptaţi în faţa Primăriei, de unde vor porni spre DN1 până la Codlea şi apoi Dumbrăviţa. De acolo, se vor împărți în echipe de 3-4 bicicliști și vor parcurge câteva trasee aflate pe o rază de aproximativ 10 km față de locul de campare (Satu Nou- Crizbav, către munţii Perşani, spre Vlădeni, Ştrandul Codlea sau chiar Măgura).

Echipele se întorc la punctul de campare când finalizează traseul. Toată această acţiune durează de la 10:00 până pe la orele 18:30.

Aventura vă aşteaptă, iar harta deşeurilor Let’s Do It, Romania! trebuie să fie completată! Susţinerea bicicliştilor este semnificativă!

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată.

Proiectul Let’s Bike It este sustinut de Masa Critica Brasov.

http://www.iubescbrasovul.ro/evenimente/ecologie/masa-critica-si-let-s-bike-it-brasov-august-2010.htm

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 493
Cuvinte cheie: Brasov
pop rodica

Adaugat in urma cu 4437 zile, 05 Aug. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .