poze all inn records launch pagal s birthday party

All Inn Records Launch + Pagal's Birthday Party

Brasov , Brasov. Sâmbătă 17 Octombrie 2009 23:00
The Moose, Str. Lunga 1

Categorii: Cluburi si Discoteci , Petreceri

Sambata 17 octombrie incepand cu orele 23:00 clubul The Moose va fi gazda lansarii casei de discuri "All Inn Records" si totodata petrecerea zilei de nastere a lui Pagal

All Inn Records, un nou label romanesc, va fi lansat pe data de 16 octombrie la Studio Martin, unul dintre cele mai reprezentative cluburi pe scena muzicii electronice din Romania si nu numai. Lansarea va continua in ziua urmatoare, 17 octombrie, si in Brasov la The Moose, urmand ca in luna noiembrie, All Inn sa ajunga in clubul Midi din Cluj. Artistii care vor forma line-up-ul sunt: Polarize, The Pressure, Pagal, Jay Bliss si Mihai Popoviciu. Odata cu lansarea, unul dintre artistii din line-up: Pagal, isi va organiza faimoasa petrecere de aniversare.

Fondatorul All Inn Records, Dave Polarize, cunoscut si sub numele de Dave Van N, a fost inspirat de catre prietenii sai din Romania, artisti ca: Pagal, Mihai Popoviciu, Jay Bliss, cu care si colaboreaza pentru lansarea acestui proiect.

Numele "All Inn Records" descrie cel mai bine ceea ce reprezinta acest label: diversitatea si calitatea, atat a artistilor cat si a pieselor ce se regasesc sub acelasi brand.

Singurul mod de a supravietui este acela de a reinventa mereu beat-urile ce stau la baza muzicii house, acesta fiind si mesajul pe care artistii All Inn reusesc sa-l transmita prin releas-urile lor.

Fiind sustinut de artisti ca Ricardo Villalobos, Nick Curly, Anthony Collins, Livio& Roby, Loco Dice, Ilario Alicante, Rhadoo, Mirco Violi, Italoboyz, Kasper, Varoslav, label-ul All Inn este unul dintre cele mai promitatoare proiecte de acest gen ce au fost lansate in Romania in ultima perioada.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 518
Cuvinte cheie: Brasov
gabriel stan

Adaugat in urma cu 3607 zile, 02 Oct. 2009

Adaugat de Gabriel

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 394

Alte Evenimente din Brasov
transylvania caling gathering off the tribes editie 10

Transylvania Caling - Gathering off the Tribes Editie 10

Brasov, Brasov. 12 Aug 2019 - 19 Aug 2019
festivalul luminii brasov 2019

Festivalul Luminii - Brasov 2019

Brasov, Brasov. Sâmbătă 7 Septembrie 2019
jazz at bran castle

JAZZ AT BRAN CASTLE

Brasov, Brasov. 23 Aug 2019 - 25 Aug 2019
concert tudor gheorghe degeaba 30 la bra ov

Concert Tudor Gheorghe – „DEGEABA 30” la Brașov

Brasov, Brasov. Luni 25 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .