poze alchimie pentru brasoveni

Alchimie pentru brasoveni

Brasov , Brasov. Sâmbătă 2 Mai 2015 10:00 - Duminică 3 Mai 2015

Categorii: Conferinte si Seminarii

Este cel mai frecventat curs de către absolvenţii Silva din toată lumea, deoarece prin natura tehnicilor pe care le înveţi, aria de aplicabilitate a cunoştinţelor se extinde de la sănătate până la afaceri şi relaţii interumane. Cel mai important lucru este că aplicând aceste tehnici vei învăţa cum să îmbunătăţiţi viaţa şi sănătatea ta precum şi a celor dragi. În cele două zile de curs vei învăţa pe lângă tehnici şi "capitole" care fac referire la: vizualizare, imaginaţie, aura umană ca instrument de comunicare şi programare, mecanisme de supravieţuire şi utilizarea lor în programare, etc.

Cateva tehnici pe care le vei invata:

• Tehnica celor trei scene – este una din cele mai frecvent utilizate tehnici pentru rezolvarea problemelor de sănătate cu rezultate fantastice.
• Tehnica Comunicare Subiectivă – vei învăţa să comunici cu alte persoane la nivel subiectiv, obţinând rezultate rapide şi câteodată uimitoare.
• Îmbunătăţirea vânzării – programarea unor obiecte pentru atragerea clienţilor, creşterea rulajului.
• Cum să găseşti locul de muncă ideal– de multe ori nu ştim unde să ne angajăm şi care este calea cea mai corectă( cu rezultate maxime pentru mine ca persoană = poziţie, salariu, domeniu), prin această tehnică vom obţine rezultate sigure.

Din experienţa cursului de bază ai văzut că unele tehnici au fost gândite pentru un anume domeniu dar creativitatea absolvenţilor a demonstrat că aceste tehnici pot fi aplicate şi în alte domenii. Acelaşi principiu se aplică şi la "tehnici şi capitole" din cursul ULTRA.

*La acest curs participa doar absolventii de minim SLS (ex. CB1)
*Repetarea se va face in baza legitimatiei de absolvent si a C.I

TAXE DE PARTICIPARE

• .1200 RON/persoane noi
• .200 RON/repetare

Mai multe detalii: http://metodasilva.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 805

Eveniment postat de organizator

alchemy

Adaugat in urma cu 2740 zile, 27 Mar. 2015

Adaugat de Alchemy

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .