poze  antrenorul pari ilor workshop cu mirela retegan

”Antrenorul Păriților” - workshop cu Mirela Retegan

Brasov , Brasov. Miercuri 23 Martie 2016 18:00
Gala Ballroom -Eliana Mall

Categorii: Conferinte si Seminarii

În cele 3 ore cât durează workshop-ul, părinții vor afla reţeta care a făcut din Mirela cea mai bună prietenă a copilului ei și toate trucurile pe care ea le-a folosit şi care au ajutat-o să exploateze la maxim timpul petrecut cu copilul ei. În plus, vor descoperi împreună jocuri de jucat în casă, în trafic sau la cumpărături și idei pentru organizarea unei petreceri reușite.

UN PĂRINTE MAI BUN în parteneriat cu FUNDAȚIA NOUA GENERAȚIE a lansat proiectul național ”ANTRENORUL PĂRINȚILOR”- workshop-uri susținute de Mirela Retegan.

Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli, vine în orașul tău pentru o nouă abordare a celor mici. Prin joacă.
Te învaţă cum să-i organizezi singur o petrecere, de-a ce să vă jucaţi prin casă, cum să-l ajuţi în trafic să nu se plictisească când stați ore în șir în mașină şi cum să-l implici la cumpărături.

23 martie 2016 la Brașov- Gala Ballroom -Eliana Mall
– ora 17:00 Lansare carte ”Pledoarie pentru mami și tati”
– ora 18:00 Workshop ”Antrenorul părinților”

Lăsăm toate grijile şi fuga de peste zi şi ne intalnim la GALA BALLROOM ELIANA MALL, unde vom descoperi împreună jocuri care se află de multe ori la îndemâna noastră. Dar, copleşiţi de toate lucrurile de care trebuie să avem grijă, în multe momente nu mai ştim cum să le facem faţă copiilor noştri. Mirela îi învaţă pe părinţi toate trucurile pe care ea le-a folosit şi care au ajutat-o să exploateze la maxim timpul petrecut cu copilul ei.
În cele 3 ore cât durează workshop-ul, veţi avea ocazia să descoperiţi reţeta care a făcut din Mirela cea mai bună prietenă a copilului ei. Veţi descoperi în Mirela un antrenor de la care puteţi primi sfaturi şi ponturi numai bune de notat şi de ţinut în geantă sau în torpedoul maşinii precum asul din mânecă.
După 3 ore veţi pleca acasă fiind siguri că în câteva dintre situaţii veţi şti exact pe unde scoateţi cămaşa. Mirela ştie cum să ajute părinţii să se relaxeze şi să folosească joaca pentru toate lucrurile importante pe care vor să le înveţe copiii lor.

Mai multe detalii: http://unparintemaibun.ro/antrenorulparintilor/

Pret bilet: 55 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 732
Cuvinte cheie: Brasov

Eveniment postat de organizator

pop

Adaugat in urma cu 2460 zile, 04 Mar. 2016

Adaugat de unparintemaibun

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 40

  • Ai ceva de zis?

    .