poze clubul transilvania toastmasters
poze clubul transilvania toastmasters

Clubul Transilvania Toastmasters

Brasov , Brasov. Joi 21 Mai 2015 18:15 - Joi 21 Mai 2015
str. Micael Weiss nr. 18, Ceainăria Open Heart, Brașov

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 15/20

Ptin programul Toastmasters membrii învață prezentând discursuri și dezvoltându-și abilități de ledership într-o atmosferă pozitivă.

Clubul Transilvania Toastmasters te invită la o nouă şedinţă, în care vei descoperi dacă eşti printre cei care fac reguli noi sau le urmează pe cele vechi, prin tema AVANGARDIST vs. TRADIŢIONALIST.

Toastmasters International este o organizație non-profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a-şi ajuta membrii să își dezvolte abilități de vorbit în public și leadership.

Primul club Toastmasters a fost înființat în 1924 în Santa Ana, California, ajungând în prezent la 14.350 de cluburi localizate în 122 țări și cu 292.000 de membri. Din 1924, Toastmasters International a ajutat oameni din toate categoriile sociale să devină mai încrezători în faţa unui public.

În programul Toastmasters membrii învaţă prezentând discursuri şi dezvoltându-şi abilităţi de leadership într-o atmosferă pozitivă și prietenoasă. Un motiv foarte important al succesului acestui program este acela că membrii îşi evaluează unii altora discursurile, nu există un instructor.

Într-o şedinţă obişnuită, membrii susţin discursuri improvizate pe baza unei tematici bine stabilite, conduc întâlnirea şi îşi dezvoltă abilităţi legate de folosirea corectă a limbii, încadrare în timp şi prezentarea unor evaluări constructive.

Membrii învaţă să comunice eficient având ca sprijin manualul de Comunicator Competent (Competent Communication manual) şi dobândesc abilităţi de leadership (conducere) pregătind diverse roluri în şedinţă şi completând manualul de Leader Competent (Competent Leadership).

Programul Toastmasters oferă numeroase beneficii care ajută oamenii în toate aspectele vieţii. După ce veţi participa la şedinţele Toastmasters veţi deveni lideri mai buni, veţi comunica mai eficient şi vă veţi dezvolta încrederea în sine.

Mişcarea Toastmasters a luat amploare şi în ţara noastră, primul club înfiinţat fiind în Timişoara în anul 2008. La scurt timp, a urmat Bucureşti, Brașov, Cluj, Oradea, Iaşi, Satu-Mare, Suceava, Brăila și Arad.

Practic, un club este format din 20 până la 40 de membri, care se întâlnesc săptămânal, în cadrul unei şedinţe. Având în vedere că se pune accent pe partea de leadership există şi o echipă de conducere la nivelul fiecărui club, care se schimbă anual.

Întâlnirile săptămânale sunt construite pe 3 piloni: secţiunea de discursuri pregătite (membrii îşi pregătesc un discurs conform manualului pe care îl au la dispoziţie), secţiunea de discursuri improvizate (la care pot participa şi oaspeţii, accesul fiind deschis oricui) şi secţiunea de evaluări (în care se acordă feedback pentru toţi cei care au avut un rol în cadrul şedinţei).

România a fost acceptată în structura de organizare europeană a Toastmasters de la 1 iulie 2014, intrând în Districtul 95 al acestei zone, formând Divizia H din Districtul 95 Toastmasters.

Mai multe detalii: http://www.toastmasters.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 513
Cuvinte cheie: Brasov

Eveniment postat de organizator

radu denie

Adaugat in urma cu 1736 zile, 18 Mai. 2015

Adaugat de radu.denie

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Brasov
recital extraordinar eduard kunz

Recital Extraordinar EDUARD KUNZ

Brasov, Brasov. Miercuri 4 August 2021
concert myrath la brasov

Concert Myrath la Brasov

Brasov, Brasov. Sâmbătă 29 Februarie 2020
silvoterapie curs pentru copii 7 ani

Silvoterapie - curs pentru copii 7 ani +

Brasov, Brasov. Marţi 7 Aprilie 2020
scoala de numerologie romeo popescu brasov

Scoala de Numerologie Romeo Popescu, Brasov

Brasov, Brasov. 21 Feb 2020 - 21 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .