poze sal rachele la bra ov 12 16 septembrie

Sal Rachele la Brașov 12 - 16 Septembrie

Brasov , Brasov. Miercuri 12 Septembrie 2018 10:00 - Duminică 16 Septembrie 2018

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/100

Sal Rachele la Brașov

Sal Rachele este un pionier in domeniul dezvoltării umane, cu peste 40 de ani de experiență în auto-îmbunătățire, dinamica minții, meditație, renaștere, vindecare psihică si intuitivă, muzică transformatoare si diverse terapii. El este autorul a șase cărți, printre care "Viața la frontiera cunoașterii", "Transformări planetare și dincolo", "Pământul se trezește: Profeția 2017-2030", "Integrarea sufletului", "Istoria reală a pământului" , "Misterul timpului". El este, de asemenea, un pianist cu înregistrări de muzică vindecătoare. Sal călătorește la nivel mondial, aducând ateliere de lucru și seminarii de vârf.
El este fondatorul Timeline Healing, o terapie nouă și puternică și este co-fondator al Școlii de Mistere Sananda, un program continuu coordonat de Sananda. Sal facilitează citiri clarvăzătoare și vindecări temporale.Sal are o practică privată în SUA. Pentru mai multe informații despre fundalul și munca lui Sal, vizitați http://www.salrachele.com/

Program:
12-13 Septembrie Certificare Timeline Healing
Cursul de bază - Durată: 16 ore - 8h/zi.
Orar: 9:00 - 18:00.

Vindecarea liniei temporale este una dintre cele mai puternice forme de terapie practicată astăzi pe Pământ. Combină elemente de psihoterapie, regresie în vieți anterioare, recuperarea sufletului, recadrare, si alte tehnici de vindecare holistică si spirituală. Clienții au raportat, în multe cazuri, că doar cateva ședințe de vindecare a liniei temporale au fost mai eficiente la eliberarea de traumă și programarea emoțională negativă decât ani de terapie tradițională.
Fizica cuantică a dovedit că timpul și spațiul au multe calități deosebite. Principiul de entanglementare cuantică demonstrează în esență că timpul este o iluzie și că trecutul, prezentul și viitorul pot fi schimbate. Vindecarea liniei temporale este similară cu regresia vieții trecute, refractarea psihologică și munca de recuperare a sufletului. În timpul unei sesiuni, individul are ocazia să meargă în trecut, să-și viziteze viețile trecute și să le dea vindecare și înțelepciune. Aceasta implică o parte din voi venind din viitor (prezent) vizitând sinele din viața trecută aflat în evoluție. Sufletele care au primit vindecarea liniei temporale au raportat modificări la nivel celular, rezolvarea fobiilor și chiar rapoarte despre inversarea genetică a maladiilor de lungă durată, a malformațiilor congenitale, a maladiilor cronice și a altor boli așa-numite “incurabile”. (Sal nu face declarații medicale privind vindecarea liniei temporale.)

Acum, intr-un singur weekend poți învăța cum să devi un vindecător al liniei temporale și să te alături unei comunități în creștere de practicanți din toată lumea.
Care sunt cerințele pentru a deveni un terapeut prin vindecarea liniei temporale?
Un angajament puternic în a ajuta pe ceilalți și pe tine. O dorință să vezi o lume fericită și vindecată. O voință puternică în a te elibera de vechile tipare de gândire și comportamentale și să îi asiști și pe alții în acest proces.
A avea experiență ca terapeut este de ajutor, dar nu necesar. Este de asemenea minunat dacă ai experiență în vindecarea psihică și spirituală. Intuiția este necesară, dar cestea bună este că suntem cu toții intuitivi, așa că ești deja calificat.
În cadrul cursului, vei avea oportunitatea de a acumula experiență practică, lucrând cu colegii studenți. Practicanții se întâlnesc regulat, o data pe lună, online.
Ca toate tehnicile, vindecarea liniei temporale este cea mai eficientă cand este practicată des. Vei avea oportunitatea să începi cu familia și prietenii și să construiești o practică de succes.
Vindecarea liniei temporale este un instrument puternic de adaugat in geanta ta de instrumente de vindecare.
Mai multe detalii www.evolva.org/timeline-healing/

14 Septembrie - Comunități iluminate - un atelier de seară cu Fondatorii.
Locație: Hotel Kolping
Durată: 3 ore.
Orar: 19:00-22:00.

15 Septembrie - Dezvoltarea capacităților psihice și spirituale.
Atelier de o zi - Durată: 8 ore.
Locație: Hotel Kolping
Orar: 10:00 - 18:00
Ați auzit de multe ori expresia "Suntem cu toții mediumi", dar mulți dintre noi nu ne-am actualizat abilitățile noastre superioare. Dezvoltarea conștientizării noastre psihice și intuitive nu este atât de dificilă cum ați putea crede. Există instrumente simple care, atunci când sunt practicate zilnic, dau rezultate rapide. Deși multe suflete simt că nu pot vizualiza, pur și simplu nu este adevărat, așa cum vom demonstra în clasă. De asemenea, vor exista exerciții telepatice și acordaje/activări destinate să trezească clarviziunea și alte abilități.
Fiți pregătiți să vă apropiați mai mult de puterea și imaginația voastră creatoare. Nu este necesară nici o experiență psihică anterioară. Un „palmares” în vindecare este un plus, dar nu este necesară. Vei primi înțelepciune și cunoaștere care să te ajute în procesul tău de dezvoltare.

16 Septembrie - Misterul Timpului. Cum să devii un maestru al Timpului.
Atelier de o zi - Durată: 8 ore.
Locație: Hotel Kolping
Orar: 10:00 - 18:00
Una dintre cele mai misterioase părți ale vieții este ceva pe care majoritatea dintre noi îl luăm „de-a gata”: TIMPUL. În acest atelier, Sal și iubitorii săi ghizi spirituali, Fondatorii și Arcturienii, vor intra în profunzime în natura timpului și cum să-l măiestrim. Informațiile sunt atât practice, cât și inspiraționale și include material care nu a fost adus niciodată pe Pământ.
Fiți pregătiți să vă extindeți gradul de conștientizare și să primiți noi instrumente pentru a trăi o viață mult mai dinamică și împlinită. Atelierul va include meditații ghidate și transmisii, precum și o introducere în noi tehnici de vindecare.
Experiența de vindecare a liniei timporale nu este necesară, dar dorința de a renunța la sistemele vechi de credință este. Unele dintre subiectele din acest atelier se bazează pe ultima carte a lui Sal, "Misterul timpului".

Pentru costuri accesează www.evolva.org/salrachele/informatii/
Plățile sunt nerambursabile dar pot fi aplicate pentru evenimentele și serviciile viitoare.

Recomandăm ca ținuta să fie lejeră pentru a fi cât mai relaxați în timpul meditațiilor. De asemenea, recomandăm parcurgerea cărților publicate de autor si a articolelor publicate pe pagina de facebook a evenimentului pentru stabilirea unei vibrații cât mai înalte în câmpul dumneavoastră. Pentru aceasta recomandăm și un regim de curățare a trupului, a minții și a sufletului, preliminar participării la eveniment. Toate acestea ajută la asimilarea și integrarea informațiilor și a vibrațiilor transmise în cadrul atelierelor și cursurilor.

Vă binecuvântăm și vă invităm alaturi de noi în cel mai important eveniment spiritual al anului în Romania.

Noi suntem UNUL!

Mai multe detalii: https://evolva.org/salrachele/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1136
razvan

Adaugat in urma cu 2146 zile, 13 Mai. 2018

Adaugat de Sal Rachele Romania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .