poze lansare de carte prin lume spre mine de iunia pasca

Lansare de carte - "Prin lume, spre mine" de Iunia Pasca

Brasov , Brasov. Joi 26 Septembrie 2013 18:00
Ceai et Caetera, strada Latină, numărul 15.

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Iunia Pasca e o romanca de 27 de ani, care pana in prezent a colindat peste 40 de tari de pe 4 continente, traind chiar luni sau ani in unele dintre ele, cum ar fi Anglia, Singapore, China, Peru sau Dubai. A stat departe de casa timp de sase ani, in care a cautat, a descoperit, a trait alaturi de oameni si culturi cu totul diferite de cea romaneasca. Si a invatat, a invatat mereu. La sfarsitul celor sase ani, Iunia s-a intors acasa, si a pus pe hartie experiente, lectii de viata, impresii, sentimente si perspective noi adunate din lume. Iunia spune ca aceasta calatorie, ce a inceput ca o calatorie pur exterioara, prin lume, s-a transformat curand intr-o calatorie mai intima, o calatorie interioara, inspre ea insasi. De aici si titlul cartii ei, “Prin lume, spre mine”. Iunia doreste sa te invite joi, 26 septembrie 2013, ora 18.00, Ceai et caetera tea house, Str. Latină, nr. 15 , Brasov, la lansarea acestei carti, pentru a savura impreuna cateva clipe de calatorii pe taramuri indepartate. Te invitam sa aduci cu tine deschidere, curiozitate, si zambetul tau cel mai larg! Te asteptam cu drag!  Mai multe informatii despre Iunia si cartea ei gasesti aici www.iunia.ro, iar detalii despre eveniment aici https://www.facebook.com/events/635409633165660/.

„Iți multumesc” – sunt cuvintele magice și deosebit de puternice cu care Iunia Pașca debutează ca și scriitoare. Gratitudinea este resimtiță cu toată ființa de către această tânără de 27 de ani, după o călătorie prin lume, în 4 continente și 40 de țări, către eul interior. O fată obișnuită, crescută frumos cu respectarea normelor sociale și morale, ajunge într-un punct în care își dă seama că singurul lucru care îi lipsește este conștiința de sine. Acesta a fost motivul pentru care Iunia a pornit singură într-o călătorie de redescoperire acum 6 ani. La finalul căreia, iată ce aflăm de la ea: „Fiecare din cele patruzeci de țări pe unde am aterizat în ultimii ani mi-au arătat o altă Iunia, una care făcea parte și din acea lume, și din acea cultură, și din acea viață. De la o vreme, am realizat că pe lângă identitatea mea de român, am o identitate mai cuprinzătoare, mai profundă, mai aproape de adevăr. O identitate de copil al lumii de cetățean al planetei. Probabil că atunci când voi părăsi granițele Pământului voi descoperi că sunt un veritabil cetățean al galaxiei, și apoi al universului.”

Gratitudinea naște dorința de a da înapoi lumii o parte din tine. Iunia dă înapoi lumii din experiența ei, dobândită în urma parcurgerii Pământului în lung și-n lat, sub forma unei cărți educative „Prin lume, Spre mine”. Educativă pentru că, după cum însăși Iunia afirmă, fiecare adolescent are nevoie să descopere lumea și să-și descopere adevărata personalitate și menire. Să realizeze că fiecare dintre noi merită să se afle aici, acum. Să ne amintim că avem o putere interioară, care poate fi utilizată și în folosul celor din jur. Acest proces de descoperire de sine trebuie înțeles și încurajat cu multă răbdare. Reversul medaliei îl constituie conflictele și rebeliunile, urmate de scuturări din cap acompaniate de suspine și omniprezentul „Copiii din ziua de azi...”. De fapt, nu e absolut nimic în neregulă cu copiii din ziua de azi.

Cartea de debut a Iuniei „Prin lume, Spre mine” împărtășește povestea, lecțiile de viață și schimbările majore de perspectivă câștigate de-a lungul călătoriei către adevărata Iunia. O carte care ne încurajează să descoperim lumea, cu toate emoțiile de care suntem capabili, să trăim cu bune, cu rele și cu grele, cu sughițuri și plânsete și râsete, cu realizări și iubire. Fiecare capitol al cărții ne îndeamnă să răspundem la câte 3 întrebări prețioase pentru autocunoaștere și introspecție. Poate cele mai semnificative sunt :
1. Am trăit?
2. Trăiesc?
3. Cum aleg să trăiesc din acest moment înainte?

Vă așteptăm, așadar, să aflați mai multe despre Iunia și despre aceasta călătorie a devenirii joi, 26 septembrie 2013, ora 18.00, cu prilejul lansării cărții „Prin lume, Spre mine”, care va avea loc la Ceai et caetera tea house, Str. Latină, nr. 15 , Brasov , într-un loc transformat pentru câteva ceasuri într-un tărâm cu 40 de țări și 4 continente. În atașament, invitația personală a Iuniei alături de un scurt fragment din carte.

Cine este Iunia?
Iunia Pașca s-a născut la data de 17 mai 1985, în Timișoara. A terminat Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității de Vest Timișoara. Activitatea desfășurată în cadrul organizațiilor studențești și de tineret i-au îndrumat pașii într-o călătorie de redescoperire, prin lume. Statutul de călător, prin viața și prin lume, i-a adus slujba mult visată, în domeniul educației, 3 ani în Singapore și alți 2 ani în Anglia, China, Malaezia și Dubai. Dorința de a împărtăși experiența ei de viață s-a concretizat în prima ei carte „Prin lume, Spre mine.”

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 827
domokos maria

Adaugat in urma cu 2925 zile, 20 Sep. 2013

Adaugat de maria_aliz

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Brasov
numerologie karmica cu anatol basarab curs online

Numerologie Karmică cu Anatol Basarab. Curs ONLINE

Brasov, Brasov. 20 Sep 2021 - 24 Sep 2021
festivalul ceramicii

FESTIVALUL CERAMICII

Brasov, Brasov. 24 Sep 2021 - 26 Sep 2021
secrete de familie i traume emo ionale cu dr edith kadar

Secrete de Familie și Traume Emoționale cu dr. Edith Kadar

Brasov, Brasov. 25 Sep 2021 - 26 Sep 2021
  • Ai ceva de zis?

    .