poze waha festival de muzica dans arta i trai alternativ
poze waha festival de muzica dans arta i trai alternativ poze waha festival de muzica dans arta i trai alternativ

Waha: Festival de muzică, dans, artă și trai alternativ!

Brasov , Brasov. Joi 7 August 2014 12:15 - Duminică 10 August 2014

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Petreceri

Waha este mai mult decat un festival, e un loc în care poți să fii tu, un spațiu de joacă. Invităm toți oamenii liberi, toate mințile deschise, indiferent de naționalitate, vârstă, sex și rasă să ni se alăture pentru a celebra natura și muzica în aer liber.

Așa cum v-am obișnuit deja, festivalul va avea loc în mijlocul naturii, în apropierea Brașovului, între 7 – 10 august 2014. Mai multe detalii despre locație o să fie dezvăluite în apropierea festivalului.
Anul acesta, peste 120 de artiști din țară și din străinătate vor împărți 5 scene: psy, deep house și techno, dub soundsystem și chill out.
Scena psy reunește stiluri muzicale ca psychedelic, forest, progressive trance iar anul acesta au confirmat prezența artiști internaționali ca Airi (2to6 / Interaural / Elvetia), GnOhm (Sonic Chakras/ Danemarca), Goch (Medulla Oblongata/Macedonia), Aodioiboa (littleBIGsensations / Germania), Azzmatazz (Vantara Vichitra / Portugalia), Yara (Venezuela), dar și artiști români ca: Trans Humantza, Latam, Roua, Barbaleku, Mano, etc. Pentru că muzica bună are nevoie de sunet pe masură și anul acesta pentru scena de psy, avem un soundsystem Funktion-One.
Scenele de Deep House și Techno reunesc artiști din noul val de producție românească precum Priku, Vlad Caia, Crihan, Emi, Audiotheque, Brutus, Heyos; Dj ca Miss I, Kozo, Cap, Charlie, Alcalina, Kosta dar și veteranii muzicii electronice românești și nu numai: Rodion GA, Vasile, Matze, Rolf, Mickey Meltdown (Spiral Tribe/UK) și trupe Karpov not Kasparov și Tribal House Collective.
Scena dub este găzduită de Genmaica Soundsystem din Cluj și îi aduce pe scena pe dj ca Sistah RastahFairy, Indjstione, Eujah, ChuTheJhu, Zekarjah.
În plus, artiști din România și Europa vor oferi, prezenta și expune land art, arte plastice, spectacole cu focul, teatru labirint, magie, performance, UV art, vizualuri, cinematograf în aer liber (Tripoteca). Totodată, în cadrul festivalului va exista o zonă dedicată activităților pentru copii – Waha Kids.
Luminish este un spațiu special creat pentru minte, trup și suflet care vă propune o nouă viziune asupra dezvoltării și cunoașterii personale, cu ajutorul atelierelor de terapii alternative în cadrul cărora veți întâlni oameni deosebiți care vor impărtăși din cunoștințele și practicile lor.

Nu în ultimul rând, festivalul Waha dorește să mențină și anul acesta conceptul de Trai alternativ. În acest sens"Sharing Trust Society” are ca scop crearea unui context pentru a experimenta forme și posibilități alternative de relaționare și conviețuire, pornind de la ideea unei societăți noi bazate pe împărțit și împărtășit.
Pentru câteva zile ne propunem să trăim ca o comunitate în mijlocul naturii unde nu există obligații, dar cu toate acestea există implicare, atenție și dedicare; unde nu avem reguli dar cu toate acestea există armonie, disciplină, ordine, responsabilitate; nu aderăm la dogme dar se vorbește despre conștiință; nu susținem consumerismul dar învățăm să atragem abundența.

Mai multe detalii: http://www.wahafestival.ro

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2244
Cuvinte cheie: Brasov

Eveniment postat de organizator

waha festival

Adaugat in urma cu 2589 zile, 04 Iul. 2014

Adaugat de wahafestival

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2021

Rockstadt Extreme Fest 2021

Brasov, Brasov. 5 Aug 2021 - 8 Aug 2021
lansare cartea 3in1

Lansare cartea „3în1”

Brasov, Brasov. 27 Nov 2021 - 27 Nov 2021
targ de creatii handmade si produse artizanale

Targ de creatii handmade si produse artizanale

Brasov, Brasov. 20 Aug 2021 - 22 Aug 2021
curs autorizat formator online

Curs Autorizat - FORMATOR - Online

Brasov, Brasov. 16 Aug 2021 - 19 Aug 2021
  • Ai ceva de zis?

    .