poze concurs catan in 05 12 2009 la brasov

Concurs CATAN in 05.12.2009 la Brasov

Brasov , Brasov. Sâmbătă 5 Decembrie 2009 11:00
Libraria Okian, Str.Muresenilor Nr.1

Categorii: Jocuri si Concursuri

Concurs CATAN la libraria Okian

Mos Nicolae va invita la Brasov pe 5 Decembrie, sambata, in Ajun de Mos Nicolae pentru a va face cateva surprize placute.
Incepand de la ora 11:00 - Concurs CATAN cu premii de senzatie! In continuare, demonstratii pentru diferite jocuri de societate.
Inscrierile se pot face pe adresa contact@catan.ro.
Jocul CATAN:

La început a fost doar un pont secret care circula printre împatimiti. Acum însa zeci de milioane de oameni din întreaga lume, tineri si vârstnici, se delecteaza cu acest joc. Lansat initial în Germania, în scurt timp a devenit cunoscut în întreaga Europa, precum si în America. Ajungând chiar pâna în Japonia si China, CATAN a devenit între timp un concept.

Acum si în România, acest joc clasic este disponibil in varianta sa imbunatatita, aparuta la aniversarea a 10 ani de CATAN încununati de succes. Figurinele sunt concepute într-un mod fascinant de realist de Klaus Teuber, inventatorul jocului, iar toate celelalte elemente componente beneficiaza de un design complet nou. Pur si simplu mai multa atractie si mai multa placere de joc!

Sistemul genial de joc a ramas, bineînteles, neschimbat : Marinari neînfricati au debarcat pe tarmul unei insule – care va fi numita Catan. Femei si barbati apartinând unor popoare diferite întemeiaza primele asezari. Sunt descoperite resurse, se construiesc drumuri, iar asezarile se dezvolta devenind orase.

Pe insula Catan se practica îndeosebi schimbul în natura. Uneori argila se gaseste din abundenta, alteori fierul. Si astfel, se da fier pentru lâna, argila pentru lemn, în functie de necesitatile actuale. Averile Dvs. sporesc, infuenta Dvs. creste. Izbucneste lupta pentru suprematie pe insula Catan.

Acceptati provocarea !

sursa: www.brasov.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 892
Cuvinte cheie: Concurs , Evenimente Brasov
marcel s

Adaugat in urma cu 4747 zile, 03 Dec. 2009

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

  • Ai ceva de zis?

    .