poze nocturna cu palarie
poze nocturna cu palarie

NOCTURNA CU PĂLĂRIE

Brasov , Brasov. Vineri 8 Mai 2015 18:30 - Sâmbătă 9 Mai 2015

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri , Alte Evenimente

incubator107 revine la Brașov pe 8 mai 2015 la CCS! Hai și tu la Nocturna cu pălărie!

Pe 8 mai 2015, ora 18:30, la Casa de Cultură a Studenților din Brașov, în cadrul seriei de evenimente Zilele Tineretului 2015, va avea loc Nocturna cu pălărie. Vom experimenta rând pe rând mai multe ateliere: bucătărie spaniolă, body percussion, seara baltică, jam session, pictură, un nou look pentru hainele de care te-ai plictisit şi vom încerca să devenim cu toţii cunoscători într-ale vinului. Vor fi momente artistice, jocuri de tip board games, socializare și networking cât cuprinde. Pe tot parcursul serii ne vom bucura de muzica mai multor tineri braşoveni, iar după miezul nopţii vom da drumul distracţiei împreună cu trupa Bloombox. Pentru câteva ore, vei deveni parte din comunitatea oamenilor pasionați, a celor care vor să împărtășească ceea ce știu și fac din plăcere, să ofere astfel ceva înapoi celorlalți.
Invitaţii noştri vin cu merinde făcute în casă sau cumpărate de ei de la piaţă, trec din experienţă în experienţă şi se bucură de prezentările atelierelor, de jocuri şi de voia bună creată în jurul lor. Dress code: o pălărie care te reprezintă, te face să devii un personaj sau îţi dă o aură specială pentru câteva ore. În colţul cu amintiri, fotografii noştri te vor face să zâmbeşti şi vor imortaliza momentul.
Şi pentru că proiectul merită viaţă lungă şi ştim că oricine poate deveni la rândul lui meşter, aşteptăm propuneri de ateliere inedite, personale şi cu suflet din orice domeniu al vieţii de-după-birou pe adresele de e-mail:brasov@incubator107.com şi contact@mirakolix.org.
Proiectul funcţionează din donaţiile învăţăceilor pe care le împărţim în trei, ele mergând spre meşteri, materialele pentru ateliere şi echipa incubator107.
Taxa de participare pentru Nocturnă este de 10 ron.
incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să îi încurajăm pe oameni să-și descopere pasiunile și să-și urmeze vocația, fără să uite desigur să împărtășească cu ceilalți tot ce au descoperit! incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz din București, care a prins mai apoi rădăcini și în alte orașe din țară. La Brașov a apărut în toamna lui 2013, iar acum, după o pauză de un an, Mirakolix şi incubator107 vor să redea viață proiectului cu ajutorul voluntarilor internaționali găzduiți de Mirakolix în proiectul Reshape Urban Places prin programul Erasmus+, Serviciul European de Voluntariat.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1566100443652111/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 831
Cuvinte cheie: Brasov

Eveniment postat de organizator

alexandra

Adaugat in urma cu 2829 zile, 06 Mai. 2015

Adaugat de mirakolix

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Brasov
februarie in zbor atelier de pictura cu acuarele pentru adulti

Februarie în zbor | Atelier de pictură cu acuarele pentru adulti

Brasov, Brasov. 11 Feb 2023 - 11 Feb 2023
aprilie in zbor atelier de pictura cu acrilice pentru adul i

Aprilie în zbor | Atelier de pictură cu acrilice pentru adulți

Brasov, Brasov. 22 Apr 2023 - 22 Apr 2023
inspira ie de mai atelier de pictura i desen pentru adul i

Inspirație de mai | Atelier de pictură și desen pentru adulți

Brasov, Brasov. 20 Mai 2023 - 20 Mai 2023
  • Ai ceva de zis?

    .