poze concert ana coman lansare de album tu nu o sa ma ui i

Concert Ana Coman - Lansare de album "Tu nu o să mă uiți"

Brasov , Brasov. Joi 11 Aprilie 2024
Aftăr Hours

Categorii: Muzica si Concerte

Ana Coman - Lansare de album „Tu nu o să mă uiți” @ Aftăr Hours

Se iau 2 ingrediente: iubire și confuzie. Se pun într-un ceaun jumate negru, jumate alb, jumate în prezent, jumate în trecut.
Se amestecă. Iubirea rămâne iubire, confuzia se unește cu dorința, apărută din neant, căzută de undeva dintr-un viitor imaginar.
Poate că lipsește ceva, totuși, căci iubirea stă într-un loc al ei, privind doar cum celelalte bestii își mai cheamă câteva prietene la dans: amintirile. Se tot amestecă, jubilează toate, jumate în trecut, jumate în prezent. Iubirea rămâne iubire, se apropie de cele trei, dar ele o împing râzând. E dansul lor, nu al ei. Și în dansul lor intră cine vor ele: frigul, marea, durerea, ochii albaștri, fetele, spațiul, ea de dinainte, el liber. Iubirea nu are loc în melanjul lor, dar tot încearcă. Se tot apropie, iar focul de sub ceaun începe să ardă din ce în ce mai tare; iubirea e roșie, arde, arde de nevoie să danseze cu cele ce acum par că s-au îmbinat într-o singură entitate, de la atâta amestecat: în el.

Iubirea se apropie de el și, deasupra focului ce pe ea aproape o mistuie, el se retrage, ținut rece de un trecut prea lung.
Așa că, mai rămâne un singur lucru de încercat: iubirea se aruncă peste el și îl învăluie cu brațele ei pline de aprilie, flori și mare, îl sugrumă într-o luptă incorectă până când pare că a câștigat. Dar...parcă acum nu mai e iubire. Parcă s-a transformat în altceva..în ceva fără scrupule, într-o altă bestie: în nebunie.
Pe fundul ceaunului, din luptă, a rămas doar nebunia care încă zvâcnește și urlă spre un el ce își recapătă puterile: Tu nu o să mă uiți, tu nu o să mă uiți.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 245
Cuvinte cheie: Brasov
daniela

Adaugat in urma cu 103 zile, 15 Ian. 2024

Adaugat de daniela dulce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3087

Alte Evenimente din Brasov
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 12 Mai 2024
concert alternosfera 25 ani tour

Concert Alternosfera - 25 ANI TOUR

Brasov, Brasov. Sâmbătă 27 Aprilie 2024
targul de carte gaudeamus la brasov 2024

Targul de carte Gaudeamus la Brasov - 2024

Brasov, Brasov. 3 Iul 2024 - 7 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .