poze concert fusioncore in rockstadt

Concert FusionCore in Rockstadt

Brasov , Brasov. Vineri 12 Aprilie 2013 20:30
Club Rockstadt, Lucian Blaga Nr 13

Categorii: Muzica si Concerte

FusionCore vor concerta impreuna cu Quantic si trupa Syringe Factory la Rockstadt pe data de 12 Aprilie (Vineri). Concertul va incepe la ora 20:30 iar pretul unui bilet va fi de 15 RON


FusionCore
http://www.fusioncore.ro/
http://www.facebook.com/FusionCoreBand
http://www.youtube.com/user/FusionCoreable
FusionCore poate fi definită ca o trupa de Nu-jazz, care reuneşte mai multe genuri muzicale de la jazz la funk, bossa nova, rock progresiv sau chiar metal.
Formația a participat la diverse festivaluri (Student Fest / Coke Live / Stufstock / Peninsula / Rock Out Loud / Watumi) și concerte, în același castiga in 2008 si trofeul la concursul national "Manyfest Yourself" organizat de revista Sunete.
În 2012, Fusioncore inregistreaza primul album "Permanent Voyage" in studiourile TomTom Studios din Budapesta urmand un turneu de promovare în marile orașe din țară in toamna aceluiasi an (Bucuresti,Brasov,Arad,Oradea,Alba-Iulia,Deva,Cluj-Napoca).
La sfarsitul anului 2012 albumul Permanent Voyage a fost desemnat de catre cititorii site-ului Metalhead.ro "Best Romanian Alternative Album 2012 ".
Nominalizat la "Best Romanian Rock Album 2012" de catre revista Maximum Rock.
Muzici si Faze declarand despre album " Album extrem de reusit din punct de vedere vocal si instrumental. Idei muzicale surprinzator de bune. Asteptam cu interes materiale(le viitoare) "
QuantiQ
http://www.facebook.com/TrupaQuantiQ
QuantiQ s-a nascut in urma cu aproape 3 ani, la initiativa lui Horia (voce si chitara), Vlad(clape si voce) si Sergiu (tobe). Apoi, dupa o perioada de cautari, componenta a fost definitivata in momentul sosirii in trupa a lui Mihai (bass) si a lui Robert (chitara si voce). Inspirati de trupe precum Dream Theater si Pink Floyd, tinerii muzicieni brasoveni au reusit in scurt timp sa-si definitiveze un stil propriu. Primi pasi concertistici i-au facut in cadrul unui alt eveniment marca Next Dream Event - The Festival Of Dreams (unde au cantat alaturi de Oniric si Laonlyness). Au urmat apoi o multitudine de evenimente, unele mai importante ca altele, fie ca au fost festivaluri (Posada, Ost Fest, Ghost), concursuri sau simple recitaluri alaturi de artisti autohtoni sau internationali. QuantiQ se poate mandri pe buna dreptate de impartirea scenei cu nume ca Bon Jovi sau T-Rex.

Syringe Factory
http://www.facebook.com/SyringeFactory
Syringe Factory este o trupa de rock alternativ din Brasov cu influente punk, funk si metal.Trupa s-a format in septembrie 2012 si pana acuma a sustinut mici concerte pe scena locala.Numele trupei vine de la prima sala de repetitii, incadrata intr-o fosta fabrica de seringi din Brasov.Trupa este alcatuita din Alexandru Ghiviriga aka Ghivi- voce, Ichim Vlad-chitara, Velicu Radu-bas si Rentea Andrei-tobe.

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/events/611759328839823/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 637
Cuvinte cheie: Club , Concert , live , jazz , rock , Evenimente Brasov
fusioncore

Adaugat in urma cu 2620 zile, 26 Mar. 2013

Adaugat de FusionCore

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Brasov
recital extraordinar eduard kunz

Recital Extraordinar EDUARD KUNZ

Brasov, Brasov. Miercuri 4 August 2021
concert directia 5 centrul cultural reduta

Concert Directia 5 @ Centrul Cultural Reduta

Brasov, Brasov. Joi 8 Octombrie 2020
festivalul universul copiilor

FESTIVALUL UNIVERSUL COPIILOR

Brasov, Brasov. 29 Mai 2020 - 2 Iun 2020
brasov curs autorizat anc educator spercializat

Brasov - Curs Autorizat ANC " Educator Spercializat "

Brasov, Brasov. 30 Mai 2020 - 31 Mai 2020
  • Ai ceva de zis?

    .