poze concert septicflesh in club rockstadt brasov

Concert SepticFlesh in Club Rockstadt Brasov

Brasov , Brasov. Sâmbătă 24 Mai 2014

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Rockstadt Club din Brasov

In prag de lansare a noului album, grupul elen Septicflesh revine in Romania pentru un show exclusiv ce va avea loc sambata, 24 mai in Club Rockstadt din Brasov.

Invitatia nu este intamplatoare. Una din cele mai bine primite trupe ale Rockstadt Extreme Fest 2013, Septicflesh au revenit cu un nou single - Order Of Dracul - inspirat din istoria lui Vlad Tepes, un moment excelent pentru a concerta in regiunea Transilvaniei.

Intitulat Titan, noul album Septicflesh include 10 piese inregistrate in studioul Devasoundz din Atena, Grecia si compuse alautri de Orchestra Filarmonica din Praga. Albumul este mixat si masterizat de Logan Mader (Gojira, Fear Factory, Cavalera Conspiracy).

'Suntem epuziati dar mandri de rezultat. Am lucrat din greu cu Logan pentru a va oferi cea mai completa coloana sonora death metal. Piesele sunt pline de progresie si emotie, in timp ce soundul este agresiv si puternic. Am atins un nou nivel al muzicii extreme.'

Lansati in 1990, Septicflesh este la ora actuala cel mai important grup metal din Grecia si in acelasi timp una din cele mai apreciate trupe in scena metal din Romania. Cu 8 albume de studio lansate pana in prezent, Septicflesh si-au reinventat conceptul muzical odata cu lansarea albumului Communion (2008), calatorie muzicala ce a continuat apoi cu The Great Mass (2011), considerat drept apogeul simbiozei dintre death metal si aranjamente simfonice, parti muzicale realizate in colaborare cu Orchestra Filarmonicii din Praga.

Concertul Septicflesh la Club Rockstadt face parte dintr-o serie de evenimente warm-up pentru Rockstadt Extreme Fest 2014, eveniment ce va avea loc in perioada 14-16 august, in Rasnov.

Pretul biletelor:

50 lei in perioada 25 aprilie - 23 mai
65 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului pe care le puteti gasi doar la intrarea in club.

Mai multe detalii: http://www.metalhead.ro/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3474
popadriana

Adaugat in urma cu 3625 zile, 26 Apr. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .