poze concert urma in rockstadt brasov

Concert Urma in Rockstadt Brasov

Brasov , Brasov. Sâmbătă 22 Martie 2014 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club Rockstadt din Brasov

Formaţia URMA este una dintre puţinele trupe din România pentru care contează doar muzica. În decursul a 11 ani de carieră, trupa URMA există pentru plăcerea de a asculta şi a face muzică - muzică bună, muzică pură, autentică, creată fără compromisuri şi fără alt scop decât acela de a lăsa ceva în urmă. Aşa cum spune chiar numele trupei. De la o piesă înregistrată aproape în joacă s-a ajuns la deja patru albume lansate - fiecare album sunând altfel, dar fiind fiecare parte a unei poveşti.

URMA şi-a început activitatea în 2003, lansând în acelaşi an albumul "Nomad Rhymes", un amestec acustic de chitară, flaut şi percuţie. Doi ani mai târziu este lansat cel de-al doilea album, "Anger as a Gift", material ce s-a bucurat de contribuţia unui nou muzician, Vali Răcilă - Sir Blues. Al treilea album, "Trend Off" (2007) marchează activitatea de patru ani a trupei şi încheie un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentaţii live în ţară şi în străinătate, numeroase prezenţe la festivaluri şi un public divers si loial.

În prezent, URMA prezintă fanilor cel de-al patrulea album, "Lost End Found" lansat in noiembrie 2013. Construit integral sub deviza "fără compromisuri", pe durata ultimilor patru ani, noul material discografic este oferit publicului într-un format de excepție, respectiv un jurnal fotografic de 120 de pagini ce oferă imagini inedite surprinse de fotograful formației, Radu Dumitrescu, care a însoțit pas cu pas grupul de muzicieni pe parcursul călătoriei muzicale intitulate "LOST END FOUND". Având ca baza de selecție mai mult de 50.000 de fotografii, efectuate în cadrul repetițiilor, ședințelor de studio, concertelor memorabile din Silver Church, Ateneu sau Sala Palatului și a concertelor din străinătate susținute în Budapesta, Freiburg, Londra, Paris sau Berlin, artwork-ul noului material este semnat de Cristian Ioan Gutău, responsabil de altfel pentru grafica întregii discografii URMA. Produs de Mani Gutău / Catapulta Records, în parteneriat cu Fundația Pro Patrimonio și Ordinul Arhitecților din România, noul album atrage atenția asupra unor monumente de patrimoniu ce necesită intervenție imediată privind reabilitarea și restaurarea lor.

Mai multe detalii: http://brasov.thefest.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 809
george

Adaugat in urma cu 3686 zile, 18 Mar. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .