poze luiza zan prezinta eric hofmans louis king hanno hofer

Luiza Zan prezinta:Eric Hofmans, Louis King, Hanno Hofer

Brasov , Brasov. Joi 26 Aprilie 2018
Rockstadt

Categorii: Muzica si Concerte

Cunoscuta artista jazz Luiza Zan continua seria evenimentelor prezentate in rol de curator

Pe 26 aprilie va invitam la o seara cu adevarat memorabila, alaturi de Louis King - Regele blues-ului australian, alaturi de invitatii sai, Eric Hofmans, Hanno Hofer (Nightlosers), Claudiu Purcarin (Nightlosers) si Luiza Zan.

Louis a reusit sa intre in topurile australiene inca de la lansarea primului sau album in 1996, castigand tot in acelasi an, premiul pentru cel mai bun artist in cadrul festivalului Australian Blues Music Awards. Artistul a avut onoarea sa cante de-a lungul carieiei sale cu artisti desavariti precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele chitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings.

Stilul sau original de a compune piese ce combina Rockabilly, Rock’n’Roll si Blues, a fost remarcat de publicatii precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”. De-a lungul anilor, artistul a concertat atat in Australia, cat si in Europa, in cadrul unor festivaluri de Blues si Rockabilly renumite ca: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festiva”l – Spania. Inceputul anului 2017 il surprinde interpretand muzica sa inconfundabila in SUA, la renumitul festival “Viva Las Vegas”, urmat de un turneu international care a celebrat 20 de ani de cariera. Cu prilejul acelui turneu Luis King a concertat si la noi in tara in localitati precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova sau Brasov .

Anul acesta il primim pentru a doua oara in Romania cu ocazia lansarii noului sau album intitulat „The Royal Blue Trio”, pe Louis King- “Regele Blues-ului Australian”!!!

Alaturi de Lois King, Eric Hofmans, Hanno Hofer si Claudiu Purcarin, ambii membri Nightlosers. Si, desigur, Luiza Zan.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 770
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Brasov
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2190 zile, 30 Mar. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .