poze ne obliviscaris la brasov

Ne Obliviscaris la Brasov

Brasov , Brasov. Vineri 16 Noiembrie 2018 21:00
Rockstadt, Strada Nicolae Titulescu

Categorii: Muzica si Concerte

Dupa debutul in Romania la Rockstadt Extreme Fest, urmat de un show memorabil la Rockstadt Indoor Fest, Ne Obliviscaris revin pentru un show exclusiv in Romania , in data de 16 noiembrie la Club Rockstadt din Brasov.

Showul coincide cu turneul de promovare a noului album al grupului australian, Urn, al treilea din cariera si totodata un moment definitoriu in cariera unui grup ce a spart si a redefinit bariere muzicale. Ne Obliviscaris au stapnit si apoi rebalansat elemente cheie ale muzicii progresive pentru a-si contura un sound unic, o dinamica intre metalul extrem si muzica progresiva.

Lansati in 2003, numele Ne Obliviscaris isi gaseste inspiratie in Argyll, Scotia, parte a mottoului Clanului Campbell, 'forget not'. Inca din primul moment al existentei sale, Ne Obliviscaris a insemnat un colectiv de muzicieni exceptionali ce nu aveau sa urmeze calea traditionala a muzicii. Primul demo, 'The Aurora Veil (2007) a avut un impact masiv in comunitatea underground, mult mai departe de continentul australian, iar albumul de debut Portal Of I (2012) a ajuns in presa mainstream, laudat pentru abordarea cu totul aparte a muzicii progresive.

Ne Obliviscaris a continuat sa creasca odata cu lansarea lui Citadel (2014), adaugant influente avant-gardiste, jazz, flamenco sau progressive rock.

In paralel cu succesul la nivelul critic si cu o baza masiva de fani in toata lumea, Ne Obliviscaris a ajuns si una din cele mai apreciate nume in materie de experienta live, concertand extins in intreaga lume si acum revenind pentru a treia oara in Romania.

Biletele pentru showul Ne Obliviscaris la Brasov sunt disponibile in reteaua Iabilet.ro sau local la club Rockstadt, la urmatoarele preturi:

Presale - 35 de lei (pana in data de 7.09)
Regular - 45 de lei (inclusiv in ziua concertului, in limita numarului ramas disponbil)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 767
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Brasov
lavi

Adaugat in urma cu 2096 zile, 25 Iul. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .