poze white walls la brasov

White Walls la Brasov

Brasov , Brasov. Joi 12 Octombrie 2017 18:30
Rockstadt, Strada Nicolae Titulescu

Categorii: Muzica si Concerte

White Walls vor concerta la Brasov in data de 12 octombrie, incepand cu orele 18:30.

De origine din Constanța, de pe malurile Mării Negre, trupa White Walls s-a înființat în 2009 și abordează un gen muzical mai rar întâlnit pe plaiurile mioritice: progressive metal. Muzica lor, un melanj de întuneric și lumină, riff-uri agresive și acorduri melancolice, explozii și implozii de dinamică, poartă influențe din numeroase alte genuri muzicale, și a fost comparată cu trupe diverse precum The Postman Syndrome, Textures, The Ocean, Between The Buried And Me, Opeth, Tool, Karnivool, Protest The Hero și Extol.
Etanșeitatea grupului este evidentă atât pe scenă cât și în afara ei, după cum devine evident în show-urile lor live fără de cusur, care le-au construit o reputație impresionantă într-un timp relativ scurt.
Albumul de debut White Walls, Mad Man Circus (Asiluum Netlabel, 2010), a fost primit ca o revelație și foarte aclamat, atât de presa de specialitate cât și de public, primind exclusiv recenzii pozitive din partea instituțiilor media din România și internaționale.

În 2013, după două veri petrecute cântând la cele mai mari festivaluri și pe cele mai mari scene ale României, trupa a intrat în studio pentru a înregistra urmașul lui Mad Man Circus. Albumul, numit Escape Artist, a fost înregistrat în trei studio-uri din România, Next Dog Studio și NoCity Studio în București, și Luna Recording Studio în Cluj-Napoca. Partea de mixing și recording a fost realizată de Marius Costache (studio148.ro), în vreme ce responsabil de master este Alan Douches (West West Side Music), cunoscut pentru lucrul cu Converge, Mastodon, Sepultura, Kvelertak și numeroși alți artiști. Ca și în cazul Mad Man Circus, de partea grafică pentru Escape Artist s-a ocupat Costin Chioreanu, un prolific artist român ce a mai lucrat, printre alții, cu At The Gates, Ulver și Leprous.

Alaturi de White Walls vor canta Special Providence, Adi Tabacaru si COD.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 620
Cuvinte cheie: Brasov
lavi

Adaugat in urma cu 2379 zile, 23 Sep. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .