poze cinema in aer liber so ii de militari la bastionul esatorilor
poze cinema in aer liber so ii de militari la bastionul esatorilor poze cinema in aer liber so ii de militari la bastionul esatorilor

Cinema în aer liber: Soții de militari la Bastionul Țesătorilor

Brasov , Brasov. Vineri 18 Septembrie 2020 20:00 - Vineri 18 Septembrie 2020
Bastionul Tesatorilor, str. George Cosbuc nr. 9

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 50/70

Centrul Cultural Reduta și Muzeul Județean de Istorie Brașov prezintă în cadrul Proiectului Bastionul Artiștilor, vineri, 18 septembrie, de la ora 20.00, filmul inspirat dintr-o incredibilă poveste adevărată: Soții de militari, de la regizorul lui ,,Full Monty”.

Centrul Cultural Reduta și Muzeul Județean de Istorie Brașov prezintă în cadrul Proiectului Bastionul Artiștilor, vineri, 18 septembrie, de la ora 20.00, filmul inspirat dintr-o incredibilă poveste adevărată: Soții de militari, de la regizorul lui ,,Full Monty”.

Premierea în România a avut loc în cadrul la Festivalului de Film Transilvania desfășurat în perioada 31.07-09.08.2020 și a strâns 500 de spectatori în inima Clujului.

Având în vedere situația incertă a cinematografelor datorată haosului creat de virusul Covid-19, s-a decis prezentarea filmului într-un circuit în țară în spațiile open air disponibile, iar la Brașov, în cadrul parteneriatului cu cele două instituții, Centrul Cultural Reduta și Muzeul Județean de Istorie a fost aleasă locația: Bastionul Țesătorilor.

Biletele se găsesc online aici: https://bit.ly/3iNBIGn și la casieria Centrului Cultural Reduta. Pentru rezervări sunați la numărul de telefon: 0744368736.
Preț bilet: elevi, studenți, pensionari: 10 lei
Preț întreg: 20 lei.


Inspirat dintr-o poveste reală, Soții de militari și ale sale femei luminoase ne încurajează să ne depășim împreună fricile. De aici și motto-ul filmului „Stronger together!”/Mai puternice împreună!

În timp ce partenerii lor de viață luptă în Afganistan, despărțite de cei dragi și cufundate într-un abis de anxietate și de singurătate, aceste femei îndură amenințarea cumplită a unei fatidice bătăi în ușă, cu un curaj tăcut și cu un enorm sacrificiu. Kate (Kristin Scott Thomas), cea care întruchipează soția perfectă de militar îndură totul cu demnitate și stoicism. Își găsește libertatea în cântec. Ea este cea care reușește să adune laolaltă un grup de femei cu ajutorul cărora formează Corul: Soții de militari.

La început sceptică și oarecum rușinată de grupul amator, proaspăta sosită în cor, rebela Lisa (Sharon Horgan) își schimbă repede opinia, fiind influențată de prietenia, umorul și curajul pe care le găsește în interiorul grupului pe care odinioară îl blama.
Găsindu-și un numitor comun, Kate, Lisa și corul înlătura convențiile și divergențele personale.

Cântând cu însuflețire hituri pop și imnuri rock, acest grup extraordinar de femei pun în muzică toată vâltoarea din inimile lor, dăruind bucurie, speranță și forță lor și lumii întregi. Dincolo de grijă, de atenție și de susținere reciprocă, acest grup de femei a reușit să producă o mișcare globală extraordinară și un curent mediatic impresionant.

Mai multe detalii: https://bit.ly/3iNBIGn

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 733

Eveniment postat de organizator

centrul cultural reduta

Adaugat in urma cu 1317 zile, 15 Sep. 2020

Adaugat de 17867

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .