poze profesiunea doamnei warren cu maia morgenstern

Profesiunea Doamnei Warren, cu Maia Morgenstern

Brasov , Brasov. Luni 27 Mai 2019 20:00
Teatrul Sică Alexandrescu, Piața Teatrului 1

Categorii: Spectacole si Filme

Maia Morgenstern revine în Brașov, miercuri, 27 mai, pentru a susține spectacolul Profesiunea Doamnei Warren. Piesa va începe la ora 20:00, și va avea loc la Teatrul Sică Alexandrescu.

Doamna Warren și partenerul său de afaceri, Sir George Crafts administrează diverse bordeluri situate în marile orașe ale Europei. Fiica doamnei Warren, școlită la Cambridge, nu este de acord cu profesiunea mamei sale, cele două având viziuni asupra vieții total diferite. Ceea ce urmează nu e greu de închipuit… fiecare consideră că stilul său de viață este cel corect și încearcă să-și impună punctele de vedere.

*****

Una dintre cele trei „piese neplăcute” ale lui Shaw a avut premiera absolută în anul 1902 la un club de teatru din Londra, unde s-a jucat doar de două ori şi a fost interzisă vreme de 32 de ani.

Trupa care a jucat piesa în 1905, la New York, a fost arestată o noapte, iar producătorul a fost judecat şi condamnat.

Piesa a primit avizul de a putea fi jucată de un teatru profesionist la un an după ce autorul ei câştigase premiul Nobel.

Vă întrebaţi de ce oare a fost interzisă această piesă atâta timp? Pentru că Shaw demască imoralitatea societăţii engleze acoperită de falsa aparenţă, de filistinism şi ipocrizie.

Bernard Shaw abordează cu atâta îndrăzneală tema uneia dintre cele mai vechi meserii din lume: prostituţia. Căci ce este doamna Warren, cea care s-a înconjurat de mister, decât o fostă prostituată, devenită matroană de bordel?

Nimic altceva decât un personaj care încearcă să-şi ascundă atât trecutul cât şi prezentul de teamă ca fiica ei, crescută departe de această lume, să nu afle adevărul.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete
VIP - 120 lei
Premium - 100 lei
Categoria 1 - 80 lei
Caregoria 2 - 60 lei

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-profesiunea-doamnei-warren-40819/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 861
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1820 zile, 26 Mar. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .