poze targul imobiliar brasov editia de toamna 2015

TARGUL IMOBILIAR BRASOV - EDITIA DE TOAMNA 2015

Brasov , Brasov. Joi 8 Octombrie 2015 12:00 - Duminică 11 Octombrie 2015
Brasov Business Park, Str. Ionescu Crum, nr. 1

Categorii: Targuri

Kron-Tour Expo Fairs&Exhibitions, a lansat editia de toamna a Targului Imobiliar Brasov (TIB), editie ce va avea loc in perioada 8-11 octombrie 2015, in locatia Brasov Business Park.

Eveniment cu notorietate pe piata brasoveana si nu numai, TIB s-a remarcat de fiecare data prin prezenta numeroaselor oferte imobiliare ale celor mai importante firme brasovene.
De asemenea, la baza acestui eveniment stau parteneriatele de incredere pe care organizatorii le-au incheiat cu firme de succes din Brasov, referindu-ne aici la CUBO DESIGN, specialistul in amenajari interioare.
CUBO DESIGN a confirmat participarea la acest eveniment, pentru a patra oara consecutiv, in calitate de PARTENER OFICIAL ! Multumim CUBO pentru fidelitate si pentru sprijinul acordat !
La targ vor participa cei mai mari si reprezentativi dezvoltatori imobiliari din Brasov, agentii imobiliare, banci care finanteaza proiecte imobiliare, firme de amenajari precum si publicatii de specialitate.
Printre expozantii inscrisi pana in prezent se numara: ARTE BY HVA, AVANTAJ SANPETRU, AVANTGARDEN 3, AVANTGARDEN TRACTORUL, BARCELONA RESIDENCE, BRASOV BUSINESS PARK, CAESAR FURNITURE, COSMOPOLIT RESIDENCE, CUBO DESIGN, DOROBANTI RESIDENCE, GRANDIS BY CASA NOBEL, HOUSE RESIDENCE, ISARAN RESIDENCE, ICCO SYSTEMS, MIHAI VITEAZU RESIDENCE, PHOENIX ART, PRETUL ZILEI, REMAX VIP IMOB, SANPETRU RESIDENCE, SCHILLER RESIDENCE, SUBCETATE APARTAMENTE, TOP CITY, TREPTE, URBAN INVEST.
Ca de fiecare data, expozantii vin in intampinarea brasovenilor cu cele mai bune oferte de case, apartamente, garsoniere, terenuri dar si cele mai in voga solutii de amenajare interioara, mobila, sistema de alarma, etc.

Nu mai sta pe ganduri, viziteaza Targul Imobiliar Brasov in perioada 8-11 octombrie 2015 !

Programul evenimentului:
08-09 octombrie, intre orele 12:00-19:00
10 octombrie, intre orele 10:00-18:00
11 octombrie, intre orele 10:00-16:00

Intrarea este libera !

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1633

Eveniment postat de organizator

anca zota

Adaugat in urma cu 2645 zile, 02 Sep. 2015

Adaugat de Anca9317

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 18

  • Ai ceva de zis?

    .