poze par i din tine

Părți din tine

Brasov , Cincsor. Joi 29 Septembrie 2022 14:00 - Duminică 2 Octombrie 2022
Cincsor Transilvania - Case de oaspeti - Cincșor, Str. Principală nr. 210

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/18

Retreat de psihoterapie de grup care se îngrijește de explorarea părților din tine și a istoriei emoționale ce stă în spatele fiecaruia din noi. Știute sau neștiute de noi, ele ne pot influența atât în bine cât și în moduri nedorite.

De ce să participi?
Orice problemă se naște împreună cu soluția ei...
Pentru că este o întalnire cu scopul de a descoperi tot ce ai de vindecat pentru o viață mai liberă...
Pentru că aici vei sta în fața adevărului din tine...
Pentru ca uităm să alocăm zile din viața noastră doar pentru noi...
Pentru că noi suntem un întreg făcut din părți pe care le neglijăm sau nu suntem conștienți de ele.
Pentru că viața e echilibru și liniște...
Pentru că sunt 4 zile în care participanții se deconectează și se detașează de cotidianul agitat și plin de provocări...
Pentru că de fiecare dată se creează o energie de grup de-a dreptul minunată și se leagă niște prietenii și niște conexiuni foarte profunde...
Pentru că se lucrează la un nivel foarte profund cu emoțiile și eliberărilor emoționale profunde care se produc...
Pentru că eu cred enorm în puterea grupului.
Știi cum arată acest tablou? Dar să il trăiești, ai putea să îți imaginezi?
Să lași la o parte ” zgomotul exterior” și să alegi să te uiți în interiorul tău, la corpul tău fizic, la ființa care ești, omul viu ce are în dotare corpul fizic, emoțiile și realitatea pe care singur și-o creează, pornind de la gândurile, emoțiile, convingerile sale și tot trecutul care îl face să se manifeste în prezent.
Te invit, dragă om,să te deconectezi de la cotidian și să te reconectezi cu tine si cu ceea ce ești și simți!
Unde?
Locația: Cincsor Transilvania-case de oaspeti- Cincșor, Str. Principală nr. 210, județul Brașov.
Când și ce facem?
– În perioada 29.09-02.10.2022 !
Așa încât, te invit alături de mine, să petreci 4 zile/ 3 nopți, pentru sufletul și corpul tău. Oferă-ţi ţie, această retragere. O retragere plină de relaxare într-un cadru simplu, primitor,înconjurat de autenticitatea vieții simple, aleasă special pentru a întregi atmosfera plină de pace, armonie, bucurie şi iubire cu tine însăți.
Din această stare, vom face exerciții şi activităţi de (auto)descoperire şi conectare, conectare cu părți pierdute din tine, cu corpul tău, cu sufletul tău, grupul și cu natura, vom râde, vom celebra viața şi ne vom bucura unii cu alţii, iar la final vei pleca un om ce are alături un sine mai proaspăt descoperit în toată măreţia lui. Vom folosi mai multe abordări, exerciții, pentru a ne înconjura de conștientizari “din toate locurile interioare„.
Am plănuit acest program atât din punctul de vedere al omului, cât şi din punctul de vedere al specialistului. Astfel că, întreaga mea experienţă o voi presăra cu exerciţii, tehnici de ghidare şi cunoaşterea pe care am dobândit-o din specializările în psihoterapie ce te pot duce pe tine la locul interior de care ai nevoie..
Te va însoți in această descoperire: Antoaneta Bunea.
Sunt om, mamă, psihoterapeut cu multiple specializări.Sunt custodele a sute de povești de viață, am reparat emoțional și format atitudini comportamentale cam tot atatea suflete. Experiența mea de viață și profesională mă califică să am grijă și de alți oameni noi.
Investiţia ta include:
– 3 nopţi cazare ( de Joi ora 14.00- Duminica ora 14.00)– pensiune completă (mic dejun, prânz, cină incluse)
– participarea la toate sesiunile de grup(2 workshopuri pe zi)
– materialele de lucru
– cost total persoană: 2500 lei / persoană, camera dublă. Pentru camera single se achită un supliment de 500 lei/persoană.(locuri limitate pentru camera single).
Cum are loc înscrierea?
Pentru acest eveniment sunt disponibile doar 18 locuri.
Unul poate fi al tău, anunțandu-ți intenția si programand un interviu online de maxim 15 minute la: antoaneta@psihoterapeut.com.ro sau la tel. 0722.600.167.
În urma interviului, dacă ne potrivim, vei primi putea plăti avansul. Înscrierea se consideră finalizată după achitarea acestuia.
Dacă vrei să achiți integral costul până la data de 31 iulie, beneficiezi de o reducere, astfel vei plăti doar 2400 lei.
Înscrierea este considerată validă odată cu plata avansului, restul se achită înaintea sosirii în grup.
În cazul in care avansul e plătit și intervine situația neparticipării la eveniment, suma va fi folosită în participarea la alt grup sau sesiuni individuale de terapie .
Pentru alte detalii si informații, vă sunt la dispoziție.
Alege să te ALEGI PE TINE!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/609429023742883/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2252%22%2C%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%5C%22invite_link

Pret bilet: 2500 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 392
emil serban

Adaugat in urma cu 645 zile, 14 Iul. 2022

Adaugat de emserban

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .