poze saptamana haferland 2017

Săptămâna Haferland 2017

Brasov , Crit. Miercuri 9 August 2017 10:00 - Luni 14 August 2017

Categorii: Festivaluri

Cea de-a cincea ediție a Săptămânii Haferland, cel mai mare eveniment cultural dedicat promovării zonei săsești din Transilvania, cuprinse între Rupea și Sighișoara, va avea loc în perioada 9 – 14 august 2017 și așteaptă peste 5000 de turiști.

Dacă vii prin Transilvania în luna august, ai ocazia să cunoşti saşii care se întorc cu dor acolo unde le este inima, în satele Archita, Roadeş, Homorod, Viscri, Buneşti, Saschiz, Meşendorf, Rupea, Criţ şi Cloaşterf, sate care participă anul acesta la Săptămâna Haferland.
De la an la an, numărul activităților cuprinse în programul festivalului Haferland a crescut, iar acestea au devenit din ce în ce mai diversificate. Astfel, vei descoperi mereu lucruri inedite şi vei participa la activităţi tipic săseşti: Vei intra, printre altele, în atmosfera unică a balurilor săseşti, vei afla despre miturile culinare şi despre tradiţiile săseşti în bucate, dar vei putea vedea şi cum sunt slujbele din bisericile fortificate ale zonei.
Tematica ediţiei din 2017 este gastronomia locală, iar festivalul își propune, în primul rând, să deschidă apetitul turiștilor pentru mâncarea tradițională săsească. Cei prezenți se vor putea bucura de zeci de feluri de mâncare, pregătite atât de localnici din zonă, cât și de chefi experimentați.

Mai multe detalii: http://www.haferland.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 955
Cuvinte cheie: Crit

Eveniment postat de organizator

fms

Adaugat in urma cu 2484 zile, 06 Iul. 2017

Adaugat de fms123

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .