poze sens psihologie si dezvoltare personala pentru femei gura diham
poze sens psihologie si dezvoltare personala pentru femei gura diham

SENS: Psihologie si Dezvoltare personala pentru Femei, Gura Diham

Brasov , GURA DIHAM. Joi 24 Iulie 2014 12:00 - Duminică 27 Iulie 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/15

program complex de psihologie si dezvoltare personala dedicat femeilor – 24-27 iulie 2014, Gura Diham

Cabinet Individual de Psihologie Mona Gorgescu
si www.MinuneMica.eu
organizeaza editia nr. 5 a taberei SENS, cel mai avansat program de psihologie si dezvoltare personala dedicat femeilor

”Cand corpul si mintea ta sunt linistite, sufletul tau rade!”- Osho

Ca in fiecare an, te invitam si in acesta vara alaturi de noi la o noua editie a taberei dedicate exclusiv femeilor – tabara SENS, editia nr. 5!

Aceasta tabara este DOAR pentru acele femei care sunt dispuse sa inteleaga ca schimbarea si depasirea cu bine a conflictelor psihice presupun rabdare, vointa si motivatie, femei care stiu ca transformarea nu este posibila fara efort personal, femei care stiu si isi doresc sa aloce timp pentru un astfel de demers care nu se intampla de la sine. Femei care isi doresc schimbari sanatoase cu efect pe termen lung – acele femei care isi doresc cu adevarat transformarea, vindecarea, schimbarea si echilibrul in viata personala, profesionala si/sau de cuplu.

Cand si unde?

In perioada 24-27 iulie 2014, ne vom intalni, ca de obicei, la munte – un retreat de vara, pe parcursul caruia vor fi abordate toate subiectele care te intereseaza pentru propria ta vindecare, pentru propria ta evolutie, pentru ca armonia sa revina in viata ta. Vom petrece 4 zile minunate departe de zgomotul si de agitatia oraselor, ca si pana acum, la Gura Diham. Un loc foarte prietenos, generos si mai ales cu o energie speciala. Vom fi in apropierea zonei despre care specialistii spun ca are efecte terapeutice exceptionale asupra organismului uman, o zona in care organismul nu oboseste, iar functiile fizico-chimice se revigoreaza brusc, o zona despre care se spune ca ar fi legendarul loc dintre cer si pamant.

Investitia:

260 euro/persoana, daca achitati avansul pana pe data de 20 iunie 2014

290 euro/persoana, daca achitati avansul dupa data de 20 iunie 2014

Pretul include:

- materiale didactice
- pensiune completa: cazare in camere duble + toate mesele (meniu lacto-ovo-vegetarian) + coffee breaks intre ateliere
- taxa de statiune/salvamont (taxe obligatorii, conform legislatiei)

Nota: Doamnele/domnisoarele care doresc cazare in regim single vor achita in plus o diferenta de 120 lei.

Inscrierea este valida numai dupa achitarea unui avans de 50%, restul urmand sa se achite in momentul intalnirii la Gura Diham, cand vei primi si factura.

CADOU din partea MinuneMica.eu:

Fiecare participanta primeste din partea MinuneMica.eu un Voucher cadou: 30% discount la tratamentele cosmetice oferite de Amaryllis Beauty Salon din Bucuresti.

Numar de locuri este limitat

Cum te inscrii?

1. Participarea este garantata doar de achitarea avansului de 50% din taxa mentionata mai sus. Plata avansului de 50% (echivalentul in lei) se face prin virament bancar in contul:

RO44BTRL04701201R62631XX, Banca: Transilvania S.A. – Agentia Baba Novac, Bucuresti, titular: Georgescu Lucia-Mona. Ca referinta pentru operatiunea bancara, nu uita sa mentionezi: ”workshop”.

In cazul anularii participarii, avansul nu se returneaza.

2. Confirmi achitarea avansului taxei: te rog sa confirmi achitarea taxei la adresa lucia_mona_georgescu@yahoo.com, trimitand copia ordinului de plata, scanata si specificand numele si numarul tau de telefon si numarul de persoane pentru care ai achitat avansul.

3. Diferenta se achita in sala de curs, inainte de inceperea cursului (vei primi factura si chitanta), la Gura Diham.

Detalii si inscrieri:

Mona Georgescu – telefon: 0722.501050 si
e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com

Stiu ca fiecare dintre noi reprezinta o Lumina in aceasta lume. Cei mai multi dintre noi nu vad aceasta lumina, cu pretul de a nu-si putea celebra propria maretie interioara. Nevazand propria lumina, nu pot vedea si impartasi cu ceilalti frumusetea acestei lumi. Sunt foarte multe motive care ne impiedica sa ne vedem lumina si adevarata valoare, iar marea majoritate a acestora sunt foarte dureroase.

Dorinta mea este ca fiecare Femeie sa ajunga sa isi iubeasca viata si sa inceapa – la modul cel mai sincer – calatoria de autodescoperire, de devenire psihospirituala, chiar daca aceasta calatorie nu este cea mai usoara dintre calatoriile pe care o femeie le face de-a lungul vietii sale. Sper, insa, ca aceasta calatorie o va conduce pe fiecare catre un loc al Armoniei, al Echilibrului, al Linistii interioare si al Bucuriei – un loc pe care il simt ca fiind posibil pentru fiecare dintre noi.

Timp de 4 zile, departe de zgomotul oraselor, sunteti invitate sa experimentati metode practice si eficiente de constientizare a memoriei Sufletului-Corpului, dar si metode de conectare la propria sursa de claritate, de relaxare in interior, astfel incat ”parteneriatul” dintre Suflet-Corp-Minte-Spirit sa fie unul de succes!

Programul intensiv al celor 4 zile are ca scop dezvaluirea constelatiilor emotionale, privirea si intelegerea tiparelor si credintelor limitative care au dus la blocarea energiei naturale a Feminitatii, tipare si credinte care se activeaza in mod automat, impiedicandu-te sa te bucuri de Feminitate si de Viata ta.

Modalitatile de lucru reunesc procedee, tehnici si meditatii din sfera psihologiei, a autocunoasterii, optimizarii si evolutiei personale – toate vizand intelegerea si rezolvarea conflictelor interioare, purificarea sufleteasca, corporala si emotionala, conectarea la propria sursa de vitalitate si naturalete, constientizarea si gestionarea emotiilor negative care au produs blocaje in Suflet-Minte-Corp, reprimandu-ne Feminitatea si potentialul natural.

Experientele taberelor anterioare au fost cu totul aparte, am cunoscut femei extraordinare si abia astept sa cunosc si urmatoarele Suflete ce vor veni alaturi de noi! Daca Sufletul tau vibreaza cu invitatia mea si te indeamna sa ni te alaturi, te astept cu multa iubire si caldura la urmatoarea editie a taberei, pentru a incepe intr-un mod cu totul aparte vacanta de vara din acest an si pentru a avea mai multa incredere in noi si in Viata!

Programul intensiv al celor 4 zile este alcatuit din 12 explorari interioare si exercitii de prezenta, constientizare si armonizare.

Vom utiliza metode psihologice validate si tehnici profesionale de dezvoltare personala care ne vor sustine in acest proces de transformare si de schimbare.

Vom invata sa ne bucuram de viata din nou, intelegand modul in care viata ne este influentata de:

- atasamente si imagini parentale,
- dependenta si codependenta emotionala,
- influenta traumelor traite copilarie,
- violenta in familie,
- abuzul emotional la care am fost expuse, in diferite perioade de viata,
- sentimentele de vinovatie pe care le traim, in plan mai mult sau mai putin constient, dar care ne influenteaza viata in mod distructiv, zi de zi
- autosabotori, prejudecati si presupozitii despre viata noastra, in punctul in care a ajuns fiecare.

De ce sa participi? Daca:

- Printre atatea probleme ale vietii de zi cu zi, ai uitat de tine, ai uitat cine esti, ai uitat ca existi in primul rand pentru tine;
- Ti-e frica sa iei decizii importante pentru viata ta;
- Nu stii sa asculti mesajele pe care sufletul si corpul tau ti le transmit sau nu stii inca sa le decodifici;
- Alegerile pe care le-ai facut pana acum nu te reprezinta asa cum ai vrea si nu esti in armonie cu tine, dar iti doresti aceasta armonie;
- Ti-ai ratacit visele printre responsabilitatile vietii de zi cu zi;
- Ai vrea, dar nu ai curaj inca, sa schimbi ceva la tine si sa te indrepti in directia dorita;
- Porti cu tine un dialog launtric, dar inca amani momentul intalnirii cu tine;
- Te-ai abatut de la visele tale.

Atunci, vacanta de vara din acest an iti este data sa o folosesti intr-un mod inedit altul decat cel obisnuit: sa iti amintesti toate aceste lucruri, sa le dai sensul dorit de tine si sa intelegi adevarata valoare pe care emotiile o au pentru Sufletul, pentru Corpul tau si pentru viata ta.

Pe parcursul celor 4 zile, vei invata sa iti asculti si sa iti recunosti corpul si simturile, sa iti constientizezi si sa iti intelegi sentimentele, emotiile, sa realizezi ca ele fac parte din armonia fiintei tale si sa nu vezi neaparat ceva rau in emotiile negative. E nevoie sa ajungi singura la o „concluzie personala” in aceasta directie, nascuta din experienta si intelegere. Pentru ca cel mai mult conteaza cum te simti, ce simti si cum esti in interior – cu inima inchisa sau dechisa, avand un zid in jurul inimii sau comunicand din toata inima cu viata noastra, cu Universul.

Se spune ca sentimentele ingropate de vii, nu mor niciodata. Intrucat ele nu au o ”supapa” de iesire, se vor ”orienta” catre organele corpului nostru, dezechilibrand energia interna a acestora si putand da nastere la boli, tulburari emotionale (stari depresive prelungite, depresii severe, anxietate, stari de angoasa etc.) si organice (boli cu localizare precisa). Costul acestei atitudini nu este decat o suferinta psihosomatica (boli, uneori chiar cronice), acesta fiind chiar modul in care psihicul si fizicul elibereaza emotiile negative acumulate. Intelegand si gestionand in mod sanatos memoria Sufletului – Corpului, Viata ta este in Echilibru, iar tu esti Fericita pentru ca stii cum sa atingi singura acest Echilibru. Pentru ca tu sa poti atinge acest Echilibru si apoi sa il poti pastra, timp de 4 zile ne vom concentra eforturile spre transformarea evolutiva, spre optimizarea personala – pornind de la constientizarea blocajelor emotionale si psihologice care ne-au afectat si inca ne afecteaza viata – personala si profesionala. Exercitiile si tehnicile atent selectate iti vor permite sa iti recastigi increderea in tine, sa iti redobandesti demnitatea, te vor ajuta sa te conectezi cu tine, trecand cu blandete, delicatete si intelegere dincolo de imaginea de la suprafata si sa te readuci in interiorul tau atat de minunat, pentru a trimite inapoi, celor din jur, adevarata ta stralucire.

Dupa cele 4 zile petrecute alaturi de noi, vei invata sa te asculti, sa te conectezi la sursa de liniste interioara, sa comunici cu Sufletul si cu Corpul tau si vei putea sa observi ca in viata ta vor aparea urmatoarele beneficii:

- la nivel fizic: inveti sa iti asculti corpul si mesajele pe care corpul tau ti le comunica;
- la nivel emotional: vei reusi sa identifici propriile constelatii emotionale, sa constientizezi si sa accepti ranile copilariei si ale adolescentei, astfel incat sa nu te mai afecteze in prezent si nici in viitor; iti vei restabili echilibrul si armonia interioara;
- la nivel mental: vei constientiza impactul trecutului tau asupra actiunilor prezente, vei identifica modelele comportamentale din familia din care provii, vei invata sa inlocuiesti gandirea distructiva cu gandirea constructiva, vei descoperi cum sa controlezi propriile tipare/programe mentale si conditionari; iti vei dezvolta claritatea si intelegerea interioara;
- la nivel spiritual: redescoperi Armonia, Frumusetea, Centrarea in propria fiinta si, prin acestea, Alinierea cu tot ceea ce te inconjoara, simti ca faci parte din Univers si ca Universul are nevoie de unicitatea ta.

Scopul tuturor modalitatilor de lucru selectate este atingerea si pastrarea starii de claritate si linistirea Sufletului si a Mintii deopotriva. Depinde numai de noi sa atingem Starea de Echilibru fara a neglija niciunul dintre aceste nivele, astfel incat sa fim mereu in contact cu Sufletul si cu Corpul nostru si in viitor sa nu apara regrete pentru alegerile, hotararile si deciziile pe care le luam acum!

La baza continutului si structurii taberei stau in primul rand energia pe care am investit-o cu drag, apoi tot ce am descoperit si am experimentat in propria viata personala si profesionala, pentru a ajunge la Linistea interioara pe care toti o cautam si pentru a primi, cu recunostinta, Armonia, Iubirea si Bucuria in viata mea. Intre aceste etape, calatoria de la intuneric la Lumina, m-a imbogatit emotional, chiar daca nu toate momentele au fost usoare sau placute. Sunt fericita si simt o bucurie imensa cand vad vibratia vindecarii si trairea autentica a fiecarei experiente minunate pe care o are fiecare participanta pe parcursul acestor zile speciale petrecute impreuna. Toate acestea transpar pe chipurile celor care incep sau continua procesul de transformare si, pentru ca am fost martora acestor momente speciale, sunt recunoscatoare tuturor! Daca Sufletul tau vibreaza cu invitatia mea si te indeamna sa ni te alaturi, te astept cu multa iubire si caldura la urmatoarea editie a taberei – pentru a incepe intr-un mod cu totul aparte aceasta vacanta de vara, cu un tonus bun, proaspat, cu mai multa incredere in noi si in Viata!

Te insoteste in aceasta incursiune in memoria sufletului si a corpului:

Mona Georgescu – psiholog clinician, avand o specializare de baza in domeniul psihoterapiei si psihanalizei copilului si adolescentului, formari in domeniul terapiilor scurte centrate pe solutie, al hipnozei clinice, al consilierii de familie si al intelegerii adolescentilor si metode de lucru cu acestia, precum si un master in programare neurolingvistica. Trainer de dezvoltare personala, autor de articole psihospirituale si fondator al site-ului de explorari interioare MinuneMica.eu, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul resurselor umane, a facilitat cursuri in organizatii multinationale de prestigiu. La cabinetul sau de psihologie din Bucuresti, lucreaza cu femei aflate in dificultate emotionala, cu adolescenti si familiile acestora, cu cupluri care traverseaza perioade delicate. Mai multe detalii despre trainer, aici http://www.minunemica.eu/cine-scrie/

Fiecare participanta la aceasta tabara va beneficia de dubla experienta profesionala, ca trainer si psiholog, a facilitatorului, de informatii documentate si clare, formulate concret, profesional, eficient si cat mai practic, precum si de principii demonstrate de-a lungul timpului. Daca vor fi urmate, toate acestea ofera garantia unei cunoasteri de sine aprofundate pentru fiecare aspect al Intregului Feminin: Suflet-Corp-Minte-Spirit si a redobandirii increderii in tine si in forta ta interioara, in redescoperirea capacitatii tale de a lua decizii sanatoase pentru propia ta viata.
Albumele editiilor urmatoare:

Editia a IV-a (2013): http://www.minunemica.eu/feedback/Sense-feedback_2013/Sense.html

Editia a III-a s-a desfasurat in cadru corporate si albumul sau nu poate fi facut public.

Editia a II-a (2012): http://www.minunemica.eu/feedback/sense%20-%20feedback%202012/sense.html

Editia I (2011): http://www.minunemica.eu/feedback/Feedback%20Book%20Sense/feedback.html

Impresiile catorva dintre participantele la diverse seminarii si tabere

”O tabara de psihologie si dezvoltare personala pentru femei – o initiativa minunata, si, as spune, in urma participarii, cel mai frumos si bine organizat eveniment de psihologie si dezvoltare personala pentru femei. Femeile nu stiu sa caute ajutor, nu stiu cui sa se adreseze, le este teama sa se expuna, le este teama sa vorbeasca, le este teama sa isi recunoasca limitele, fricile, lipsa de incredere in sine, lipsa curajului de a lua decizii sanatoase pentru viata lor. Iti multumesc, Mona, pentru ca am invatat, pe parcursul taberei, sa imi respect viata, varsta, corpul, cum sa imi gestionez viata emotionala in mod sanatos, cum sa indrept greselile pe care le-am facut, cum sa recunosc indicatorii unei relatii cu potential abuziv si cum sa ies cat mai repede dintr-o astfel de relatie, cum sa abordez in mod sanatos conflictele cu cei din jur si, mai ales, cum sa readuc echilibrul in viata mea, sa nu mai fiu dependenta de suferinta si de nefericire, sa imi doresc normalitatea si sa nu ma mai las abuzata in numele iubirii. Doresc oricarei femei sa ajunga in aceasta tabara – cu siguranta, macar lumea femeilor ar fi mai linistita, mai impacata, mai frumoasa mai demna.” – Aniela S., Cluj-Napoca

”Cu ajutorul tau ma simt din ce in ce mai bine in pielea mea, in viata mea. Te iubesc, te respect si te admir. Multumesc, Mona! Tu nu crezi in miracole, dar unul s-a infaptuit! A fost o experienta unica, rascolitoare, benefica si ma simt din ce in ce mai COPAC. Dintr-o salcioara firava devin un stejar bine ancorat. Cine sunt eu? Cine sunteti voi?” – Anca Mariana Cioca, Voluntari

”Aceasta tabara a venit ca o gura de aer proaspat pentru mine, lucru de care chiar aveam nevoie in acest moment al vietii mele. M-am simtit absolut minunat alaturi de niste persoane speciale in mijlocul carora am avut curajul, spre surprinderea mea, sa dezvalui o parte a mea de care nu sunt tocmai mandra :) si sa imi permit sa traiesc emotiile fara a-mi pune bariere. Mi-au placut foarte mult meditatiile active si cele centrate pe chakra inimii, pentru ca am putut sa ne exprimam si fizic si parca totul venea mai usor, emotiile rau si mai intense. ‘’Scrisoare de dragoste catre tine’’ a fost un minunat mod de a incheia acest weekend si chiar daca nu a fost un proces usor, a fost foarte frumos si revelator. Nimic nu e mai frumos decat sa simti iubirea curgand prin/din tine si pentru asta va multumesc tuturor care ati facut parte din experienta mea!” – Monica Alexandrescu, Brasov

”Nu am cuvinte sa imi exprim emotiile pe care le traiesc acum, la finalul intalnirii. Au fost 4 ore in care mi-am pus fata in fata trairi, sentimente ingropate de vii, rani emotionale pe care le-am constientizat si, nu in ultimul rand, zambete si lacrimi. M-am revazut bebelus, copil, adolescenta, matura… si stiu ca am trecut spre intelepciune cu ajutorul tau si al femeilor extraordinare pe care le-am cunoscut la aceasta retragere in sine. Te rog sa mai organizezi astfel de intalniri, nu am mai intalnit astfel de cursuri pana acum (de fapt, asa cum spui si tu, nu sunt cursuri) si te felicit pentru calitatea indrumarii si ghidarii printre atatea probleme. Esti o fiinta cum rar am intalnit, nu am cuvinte sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca te-am intalnit. Iti doresc tot binele din lume! Te iubesc si ma iubesc, am incredere mai multa in mine si am inteles ca viata mea este minunata asa cum este.” – Luiza S., Craiova

”Am pornit in aceasta experienta fara niciun fel de asteptari, dar cu sufletul deschis si incredintata ca ‘’intamplarea’’ de a fi aflat despre aceasta tabara doar cu o saptamana inainte, a fost modul in care Universul imi spunea: ‘’Du-te, este exact ceea ce ai nevoie in acest moment al vietii tale!’’ Si asa a fost! As putea sa iau fiecare aplicatie si explorare in parte, meditatiile active care pentru mine au reprezentat o noutate, dar cea mai mare realizare pentru mine a fost ‘’intoarcerea Acasa’’, faptul ca am constientizat ce inseamna sa fii tu cu tine si cat de putina importanta acordam in realitate acestui lucru, prinsi in valtoarea vietii noastre prea aglomerate, prea ocupate cu nimicuri. Si ca, desi tot timpul avem sufletul ‘’la purtator’’, de cele mai multe ori uitam sa ii acordam atentia cuvenita. Mi-a placut in mod deosebit meditatia chakrei inimii, am simtit cum Universul, cu atata grija si dragoste, este aici, atat de aproape de noi si dornic sa ne scape de ‘’poverile’’ pe care le purtam de atata vreme si carora cu greu vrem sa le dam drumul. Si ca abia asteapta sa ne deschidem sufletul si sa-l incredintam Divinitatii, care stie cel mai bine ce sa faca cu el si cum sa ne implineasca cele mai frumoase nevoi. De la tine, Mona, am invatat (si sper sa tin minte cat mai mult! :) – ca blandetea, bunatatea, lumina si iubirea din privire, ne ajuta sa ajungem la inima celorlalti mult mai usor decat daca incercam sa ne impunem prin forta si sa ii obligam sa vada adevarul … nostru. Plec azi de aici incredintata fiind ca aceste zile petrecute impreuna au lasat urme adanci in sufletul meu, urme de lumina si iubire care imi vor calauzi pasii prin aceasta ‘’minune mica’’ numita VIATA! Iti multumesc din tot sufletul!” – Simona Oana Musca, Curtici

“Am venit in aceasta tabara dintr-o chemare interioara. Este bine sa ne ascultam glasul interior, pentru ca ne spune ceea ce ar fi bine sa facem. Aveam nevoie de incredere si de echilibru si aici am gasit raspunsuri. De mine depinde cum le duc mai departe si ce voi face. Alaturi de alte suflete frumoase, am aflat frumusetea. Nu stiam ce ma asteapta aici, nu am vrut sa fac scenarii, am venit doar cu deschidere si speranta. As recomanda oricand aceasta tabara tuturor femeilor, pentru ca toate sufletele sensibile au nevoie de a-s gasi interioara si lumea va fi mai frumoasa. MULTUMESC!” – Mihaela Coravu, Bucuresti

“M-am simtit MINUNAT! Cuvintele sunt prea mici pentru a reda ceea ce simt si ceea ce am simtit in decursul acestor zile petrecute impreuna. Multumesc! Esti o persoana minunata Mona, si sunt tare fericita ca te-am intalnit! Voi reveni cu drag la evenimentele organizate de tine, am multe de invatat, ma intereseaza multe subiecte.” – Daniela Nicolaiciuc, Bucuresti

“Cel mai oportun moment pentru a ma redescoperi, cel mai oportun moment pentru a descoperi oameni minunati si frumosi, care mi-au transmis dragoste si incredere in propria-mi persoana. Locul unde s-au impletit dragostea si speranta, tristetea si deznadejdea, cu optimismul. Aici am simtit ca am renascut. Plec de aici cu ganduri bune si cu speranta ca Totul este posibil cand iti doresti cu adevarat!” – Mihaela Mustetiu, Bucuresti

“Aceasta experienta a fost grozava, emotionanta si inspirationala. Mi-a placut sa experimentam impreuna, o mana de suflete frumoase ghidate in calatoria spre noi, de un specialist profesionist si dedicat. Mi-au placut exercitiile active si meditatiile, joaca cu culorile. Mastile, orientarea spre detalii excesive si control, gandirea utilizata mereu la maximum – sunt subiecte ce mi-au dat de gandit. Uneori e bine sa ne oprim pentru cateva momente din acest uragan al vietii cotidiene si sa aruncam o privire, si de ce nu si un suras, in interioriul fiintei noastre. Multumesc, Mona, pentru a-mi fi ghidat pasii in una dintre cele mai fascinante calatorii din viata mea!” – Nona Smyrnaios, Piatra-Neamt

“Draga Mona,

Sunt inca prea emotionata pentru un feedback formal. Dar asta nu inseamna decat ca implicarea ta a dat roade. Pana la urma, esenta vietii este emotia, si daca sunt prea emotionata inseamna ca sunt cat se poate de aproape de Gratie, nu? Iti multumesc din suflet pentru tot sprijinul tau in aceste moment din viata mea, pentru toata caldura si energia ta pozitiva si pentru ca ai sadit in mine cele mai frumoase seminte: ale iubirii, sperantei si frumusetii interioare. Uitasem de ceva vreme sa le cultiv, asa ca intalnirea cu tine a fost pentru mine ca o usa deschisa spre un camp de flori sub un cer senin. Te iubesc si le iubesc si pe Mise :) De acum incolo promit sa nu mai las sa moara nimic din ce am sadit aici. Astept cu nerabdare viitorul, pentru ca mi l-ai aratat si am vazut cat de emotionant va fi!”- Adina Bobos, Craiova

“Iti multumesc pentru ca ai contribuit la transformarea mea interioara si mi-ai redat increderea si speranta ca totul este posibil. Trebuie ca noi doar sa vrem facem ca visele sa devina realitate. Forta de a depasi obstacolele exista in noi. Esti minunata, Minune Mica!” – Brandusa Florea, Bucuresti

“Am trait experiente foarte frumoase si neasteptate care sper ca m-au schimbat intr-o persoana mai deschisa. Am reusit sa vorbesc in public despre sentimentele si emotiile mele, am plans fara teama de a fi judecata de ceilalti. Am aratat celorlalti ca sunt o persoana sensibila, vulnerabila in fata greutatilor. Cel mai mult m-au impresionat intrebarile si temele – intrebari pe care nu mi le-am pus niciodata despre cine sunt eu si care sunt sentimentele mele fata de mine, fata de corpul meu … Mi-au placut metaforele exprimate in povesti – de fapt, tuturor ne plac povestile, pentru ca suntem copii. Experienta cu picture am luat-o tot ca pe un joc de copii – un joc in care ma concentram numai asupra desenului. Grijile si gandurile erau inexistente! Muzica pe care am ascultat-o a fost foarte bine alease, special sa ajunga la sufletul nostru. Mi-au placut mult si meditatiile active. Multumesc mult pentru tot, in special pentru dragostea cu care au fost pregatite toate materialele si tot programul taberei. Te iubesc, Nicoleta.” – Nicoleta Florescu, Bucuresti

“Pentru mine a fost cel mai minunat lucru care mi se putea intampla. Am descoperit si redescoperit lucruri despre mine; am plans, am ras, am meditate, am dansat. “Scrisoare de dragoste catre tine” si “Cine esti TU?” mi-au dat multe raspunsuri la intrebarile pe care le aveam. A fost greu la inceput sa ma deschid si pana la urma am reusit. Mi-au placut meditatiile si am simti si trait lucruri minunate!” - Laura Iacob, Bacau

‘’Draga mea prietena Mona, m-ai ajutat sa ma descopar, sa gasesc trenul in care trebuie sa urc, acum a mai ramas sa descopar persoanele cu care voi urca in acest tren si statia unde voi cobori. Am trait moment minunate alaturi de tine si de prietenele noastre. Draga mea, tu ai o bagheta magica prin care se transforma nefericirea in fericire. Cu drag, prietena ta, Anca’’ – Anca Panescu, Bucuresti

“Am venit fara nicio asteptare, fara idei preconcepute, fara obiective de atins, fara probleme de rezolvat sau ”cursuri” de bifat. Am venit doar cu o mare curiozitate si cu … o minte deschisa. Sufletul, insa, imi era cam inchis. La inceput. Mi-am pus multe intrebari, m-am blocat de multe ori, m-am analizat, m-am deschis si mi-am propus: am inceput o calatorie in interiorul meu. Am descoperit ca mai am multe de … “descoperit”. Consider ca a fost un punct important de plecare catre mine insami. A fost o “intamplare” a vietii, intamplare pe care o voi pastra in sufletul meu. Multumesc. Si sper sa ne revedem. FELICITARI! – Adriana Z., Bucuresti

”A fost un weekend plin de senzatii ‘’tari’’ si sensuri noi, pe care le-am putut descoperi doar intr-un cadru complet retras de lumea ‘’zgomotoasa’’, departe de televizor, internet, serviciu, telefon mobil. Aplicatiile cele mai interesante au fost exercitiile de meditatie activa pe fond muzical. Am avut de invatat din experienta si povestile celorlalte participante si ma astept ca in urmatoarele zile sa-mi inseninez orele cu energia calda si generoasa a momentelor de aici.” – Mihaela Vlad, Galati

”Mi-a placut foarte mult meditatia Kundalini, in special, si mi-a placut ca am facut foarte multe meditatii – inca nu sunt sigura ca imi ies toate, dar ma simt incurajata sa meditez mai des si mai divers. Exercitiile au determinat un inceput de proces de introspectie, mai ales in relatia cu mama si cred ca au initiat procesul de iertare. Mi-a placut muzica aleasa si alegerea chakrei inimii pentru meditatii. As reveni oricand si la seminariile tale si in tabara, pentru ca sunt bune prilejuri de a observa transformarea personala de la un seminar la altul. Ce carti mi-ai recomanda, in functie de blocajele si preocuparile mele spirituale – vindecarea relatiilor cu parintii si a ranilor emotionale dobandite in relatia cu ei: abandonul, in special, si o neacceptare din partea lor a ceea ce sunt, si dorinta mea dea dobandi o independenta emotionala si financiara in relatia de cuplu? Multumesc din suflet, apreciez foarte mult tot ceea ce mi-ai oferit si impartasit!” – Alina Mosorocianu, Bucuresti

‘’Mi-a prins foarte bine acest timp petrecut la Gura Diham, in care, cu ajutorul tau am reusit sa ma intalnesc de cateva ori cu mine. M-au ajutat in mod deosebit exercitiile ‘’Scrisoare catre Tine’’ si ‘’Cine esti TU?’’, care au generat un ‘’click’’ important pentru mine. Daca vrei sa publici exemple pe site, mi-ar placea sa impartasesc ‘’Scrisoare de Dragoste catre Mine’’ si ‘’Cine esti TU?’’, care pentru mine sunt acum puncte de sprijin foarte importante pe drumul spre mine insami, pe care am pornit. Multumesc! Si multumesc si Dianei, sora mea, pentru acest cadou extraordinar. Si te iubesc! - Loredana C., Bucuresti

‘’Draga MinuneMica,

Multumesc pentru aceasta experienta pe care am trait-o foarte intens. Simt ca am creat – sau mai degraba ca m-am conectat – la un spatiu de siguranta in care pot fi eu insami, asa cum sunt, fara masti. Am descoperit parti din mine care m-au cutremurat si parti care m-au facut sa rad, sa ma bucur si sa simt iubire si respect. Am apreciat felul in care s-au succedat exercitiile si meditatiile, si complementaritatea lor. Simt ca am plantat niste seminte minunate, de care imi propun sa am grija si mai departe. Am ras cu toata fiinta mea si am eliberat o parte din blocajele care ma tineau departe de mine. Am eliberat emotii adanc blocate in mine si m-am simtit usurata si recunoscatoare. Am cunoscut niste femei extraordinare, care m-au inspirat si emotionat cu povestile, emotiile si energia lor. Am gustat cu pofta din bucatele alese si din cele aduse de Loredana. Dar mai ales am gustat cu pofta din mine, am redescoperit cheful de dans si de maimutareala. Aaaah, ce bine a fost sa imi dau voie sa ma stramb, sa rad si sa impartasesc imbratisari calde, zambete si iubire. Si, mai ales, am apreciat acel spatiu liber de expresie, fara feedback, doar cu ascultare si intelegere. Pentru toate acestea si pentru restul de lucruri pentru care nu am acum cuvinte, Multumesc! Namaste! – Irina L., Bucuresti

”Mona, este foarte frumoasa intentia ta! Personal, am o problema despre care nu vreau sa vorbesc… Ajuta-le in continuare pe fetele care vin la tine si cred ca la anul ma poti ajuta si pe mine, daca nu e prea tarziu … Nu stiu … sunt lovita foarte tare si culmea ca sunt suparata tot pe mine… De ce? Nu stiu … Poate daca te intalneam acum trei ani, alta era situatia mea, alta era iubirea pentru mine si pentru viata. Asta e… Daca ma las ajutata si chiar reusesc, ce se va intampla cu mine? Multumesc pentru intelegerea ta inca o data si succes!” - Mariana V., Galati

”Ma bucur foarte mult ca am participat. Nu stiam exact de ce am optat pentru a fi in aceasta tabara. Acum, la sfarsit, dup ace am parcurs toate activitatile desfasurate aici, am inteles. Ma cautam pe mine, iar voi mi-ati aratat drumul catre mine. Multumesc!” – Diana C., Bucuresti

“Participarea la acest seminar m-a facut sa ma trezesc la realitatea mea si nu a celor din jurul meu. M-a ajutat sa imi descopar nevoile personale. Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca m-a ajutat sa te cunosc.” – Luminita B., Bucuresti

“Acest seminar a aparut si avut un rol. Nu este nimic intamplator. Multumesc! Ai reusit sa ma faci sa cred ca sunt pe calea cea buna in regasirea de sine. M-ai facut sa ma gandesc si la mine…” – Eliza N., Bucuresti

“Multumiri pentru orientarea catre noi insine, pentru incurajarea de a ne deschide, pentru deschiderea ta, prin impartasirea de experiente personale, pentru muzica de suflet, pentru o zi de sambata, pentru frumusetea din tine. Toate cele bune si pe curand!” – Camelia S., Bucuresti

“Acest seminar mi-a placut foarte mult, m-a sensibilizat, m-a inspirat; am avut de invatat o gramada de lucruri noi, am descoperit lucruri noi – despre care nu am stiut niciodata ca exista. Voi mai participa si la urmatoarele etape ale acestui proiect. Iti multumesc! – Daniela B., Bucuresti

“Un cadru sincer, cald, emotionant, cu oameni frumosi, povesti cutremuratoare, lectii de viata. Intr-o lume tot mai agitata, care alearga din ce in ce mai mult spre exterior, spre material, incepi sa te intrebi cine esti tu, incepi sa te cauti, sa cauti repere la care sa te raportezi, incerci sa gasesti si in ceilalti oameni o bucatica din tine. De aceea, cred ca un astfel de seminar este extrem de util. Sa ne amintim cine sunteM, ce e cu adevarat important. Cel mai emotionant moment a fost cel in care mi-am pus pe hartie gandurile, sentimentele, impresiile printr-o scrisoare de dragoste catre mine. M-am bucurat sa pot raspunde la intrebarea CINE SUNT EU? fara a ma raporta la exterior, la rolurile sociale, la servici, etc. O companie placuta, cu care am multe in comun, si in a caror poveste m-am regasit. M-as bucura sa ne revedem. Multumesc! – Roxana A., Bucuresti

“Astazi am descoperit la acest seminar lucruri pe care nu le observam, nu le bagam in seama, datorita problemelor cotidiene sau problemelor de familie. Femeia zilelor noastre, care a uitat ca mai exista si ea insasi, nu numai in rol de sora, mama sau bunica. – Aurelia C., Bucuresti

“A fost creata o atmosfera propice descoperirii de sine, a ceea ce reprezinta fiecare. Cred ca fiecare participanta a avut ocazia sa se redescopere si sa isi analizeze aspectele bune si aspectele rele, oportunitatea indreptarii anumitor aspecte, influentele anumitor masti, neperceptibile. M-ar mai interesa subiecte legate de relatia eu-cei din jur, increderea in sine, depasirea blocajelor interne. Multumesc! – Oana D., Bucuresti

“Intr-o frumoasa zi de martie, intr-un cadru placut, sub o indrumare atenta, plina de afectiune si competenta, am inceput o introspectie a propriei noastre persoane. Ne-am scos, rand pe rand mastile, ne-am analizat gandurile, sentimentele, ne-am constientizat umbrele. Am aflat cine suntem cu adevarat si am dobandit mai multa incredere, pace, lumina.” – Elena P., Bucuresti

‘’Multumesc pentru grija aratata, pentru indrumarea mai mult decat profesionista si de cea mai inalta calitate – nu ma asteptam la un astfel de indrumator spiritual … intr-o lume in care este promovata falsa spiritualitate si non-valoarea. Voi reveni cu mult drag si la seminarii si pe site, mai ales ca ma numar printre primii cititori ai MinuniiMici. Insight-urile pe care le-am avut pe parcursul acestui program au fost cele mai semnificative momente pentru mine si viata mea déjà s-a schimbat. Multumesc din inima! Recunostinta si binecuvantari divine, esti un om minunat! – Carla D., Arad

Mai multe detalii: http://www.minunemica.eu/sens-psihologie-si-dezvoltare-personala-pentru-femei-gura-diham-24-27-iulie-2/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1564

Eveniment postat de organizator

mona

Adaugat in urma cu 3597 zile, 15 Iun. 2014

Adaugat de Psiholog Mona G

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .