poze tabara de pictura hobby art pentru adulti pentru incepatori
poze tabara de pictura hobby art pentru adulti pentru incepatori poze tabara de pictura hobby art pentru adulti pentru incepatori poze tabara de pictura hobby art pentru adulti pentru incepatori

Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti - pentru incepatori

Brasov , Moeciu de Jos. Duminică 5 Octombrie 2014 18:45 - Sâmbătă 11 Octombrie 2014
hotel

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/12

Daca iti doresti sa inveti sa pictezi si n-ai avut ocazia pana acum, te invitam in tabara de initiere in pictura pentru adulti pe care o vom desfasura la Moieciu de Jos in perioada 5 – 11 octombrie 2014.

Este o buna ocazie si pentru cei care si-ar dori sa experimenteze acest hobby dar si pentru cei care doresc o altfel de vacanta: mai creativa, mai activa sau poate mai meditativa, o experienta alaturi de alte persoane cu care sa impartasiti aceeasi preocupare. Taberele de pictura Hobby Art imbina utilul cu placutul, activitatea statica la sevalet cu miscarea, astfel incat dimineata vom incepe cu o inviorare exact ca in taberele copilariei noastre, plimbari dupa masa prin imprejurimile deluroase ale hotelului iar serile ne vom delecta cu acorduri de chitara, karaoke unplugged, ritmuri dansante, jocuri de grup si alte activitati de animatie de tabere.
Intr-un cadru relaxant, se vor aborda notiuni de teoria culorilor, culorile complementare,spectrul culorilor, diferentierea tehnicilor de lucru in acuarela, tempera sau ulei, cu exemple practice. Vom transforma sala de conferinte a hotelului, spatioasa si luminoasa intr-un boem atelier de pictura. Grupul de lucru va fi format din maxim 12 participanti pentru o buna desfasurare a activitatilor, iar instructorul artistic al taberei va fi Tudor Francu, pictor profesionist si instructorul artistic al taberelor de pictura hobby art de la inceputul desfasurarii lor din 2009.
Cu rabdare, pricepere si tact pedagogic, veti fi indrumati sa patrundeti in acest taram fabulous care este pictura.

Mai multe detalii: http://tabarapictura.wordpress.com/2014/03/26/tabara-de-pictura-initiere-moieciu-de-jos-octombrie-2014/

Pret bilet: 1240 ron

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 587

Eveniment postat de organizator

simona

Adaugat in urma cu 2150 zile, 25 Aug. 2014

Adaugat de ingrid

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

  • Ai ceva de zis?

    .