poze farma practic editia 65

Farma Practic editia 65

Brasov , Poiana Brasov. Vineri 11 Mai 2018 - Sâmbătă 12 Mai 2018

Categorii: Conferinte si Seminarii

Ediția 65 Farma Practic are loc între 11-12 mai la Poiana Brașov

Farmaciștii și asistenții de farmacie din județele Alba, Covasna, Brașov, Sibiu, Mureș, Harghita sunt așteptați le ediția 65 Farma Practic ce va avea loc între 11-12 mai 2018 la la Ana Hotels din Poiana Brașov.

Creditat EFC și EMC, evenimentul va fi coordonat de Prof. univ. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, iar printre lectorii care au confirmat prezența până în acest moment se numără: Prof. univ. dr. farm. Felicia Gligor, Conf. univ. dr. Anca Juncan, farm. Nicoleta Radu, dr. Agnes Balint și Anca Gheorghiu

Pe parcursul celor două zile de eveniment vor fi aduse în atenție subiecte de interes pentru practica farmaceutică. Importanța colaborării farmacist- medic pentru creșterea aderenței la tratament sau informații utile privind stategiile și tehnicile de dezvoltare profesională a farmaciștilor sunt câteva dintre temele ce vor fi prezentate de lectorii acestei ediții.

Alături de lectorii invitați să ia cuvântul în cadrul evenimentului, organizatorii îi invită pe participanții Farma Practic ed. 65 să se înscrie la Tribuna farmaciei – o rubrică special creată pentru cei care doresc să prezinte sau să aducă în dezbatere un subiect de interes pentru domeniu. Detalii despre Tribuna Farmacistului găsiți AICI, persoană de contact farm. Smărăndița Ștefan, smarandita.stefan@houston.ro

Înscrierile pentru ediția 65 Farma Practic sunt deschise! Taxe reduse până pe 20 aprilie!

Cei care doresc să se înscrie la eveniment pot completa formularul de înscriere direct pe www.farmapractic.ro/inscriere. Până pe 20 aprilie taxele de înscriere sunt reduse!

Mai multe detalii: http://farmapractic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 672

Eveniment postat de organizator

houston npa

Adaugat in urma cu 2193 zile, 18 Apr. 2018

Adaugat de Houston

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .