poze petreceti vacanta de iarna in tabara de slabit la poiana brasov

Petreceti vacanta de iarna in Tabara de slabit, la Poiana Brasov

Brasov , Poiana Brasov. Luni 14 Ianuarie 2013 08:00 - Duminică 20 Ianuarie 2013
Hotel Piatra Mare

Categorii: Sport si Excursii

Centrul de fitness Ars Nova din Oradea se alatura centrelor sportive care promoveaza un concept nou in tara noastra de petrecere a vacantei: Tabara de slabit. Vacanta poate reprezenta o oportunitate de a invata sa fim mai sanatosi si sa iubim natura. Asadar, in loc sa lenevim si eventual sa castigam kilograme in concediu, Ars Nova ne propune sa ne tonifiem si sa slabim, cu ajutorul unui program conceput de specialisti in sport, dieta si nutritie.

Clubul de fitness Ars Nova din Oradea propune un concept nou de petrecere a vacantei: tabara de slabit! Persoanele care doresc sa fie mai sanatoase si care s-au saturat sa-si petreaca vacantele lenevind, sunt asteptate sa se inscrie la tabara care se va desfasura in perioada 14.01.2013- 20.01.2013, la Hotel Piatra Mare, din Poiana Brasov.
Organizatorii garanteaza ca cei care vor participa la tabara vor avea un tonus de invidiat si o silueta mai zvelta, conturate prin diverse activitati distractive ca zumba, aquagym, hula hoops, nordic walking, sauna si dieta, desigur, prin dieta recomandata de un medic nutritionist.
Pretul taberei este de 1380 lei, acesta acoperind cazarea, 3 mese / zi, accesul la sauna, salina, piscina si la activitati organizate. Persoanele care se inscriu pana la 31.10.2012 beneficiaza de un abonament gratuit la Centrul de Fitness Ars Nova pentru luna noiembrie sau decembrie.

Vezi detalii si program aici: http://www.arsnova.ro/evenimente/?p=152.
Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
TEODORA LAZURAN
Tel: 0721-445587
IOANA PELE
Tel: 0743 677767
e-mail: contact@arsnova.ro

Mai multe detalii: http://www.arsnova.ro/evenimente/?p=152

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1288
Cuvinte cheie: Poiana Brasov

Eveniment postat de organizator

raluca randis

Adaugat in urma cu 4160 zile, 06 Nov. 2012

Adaugat de agentiacreativa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

  • Ai ceva de zis?

    .