poze retreat european cu master yu

RETREAT EUROPEAN CU MASTER YU

Brasov , Predeal. Miercuri 3 Iunie 2015 19:00 - Duminică 7 Iunie 2015
Hotel Eden, Str. Neagoe Basarab, nr. 7, Predeal, Brasov

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 30/50

RETREAT EUROPEAN CU MASTER YU- Predeal, 3-7 iunie 2015

Predeal, 3-7 iunie 2015
Hotel Eden, Str. Neagoe Basarab, nr. 7.


Conștiință, Inteligență Emoțională, Inteligență Fizică, Mindfulnees, Umanitate
Program de certificare facilitatori pentru Metoda "THE PATH", creată de Master Yu

Metoda “THE PATH”, alături de SUNDAO “Arta Respirației, Arta Alinierii Energetice și a Stării de Bine”, sunt cele mai inovatoare instrumente create de Master Yu pentru o viață trăită în sănătate, fericire, iubire și abundență, un nivel de viață de vârf, în totalitatea și plinătatea a ceea ce sunteți cu adevărat, la potențial maxim, către manifestarea a ceea ce EȘTI!

Cum poți fi un Maestru de vârf, Creator al propriei tale lumi și al propriului univers?

În acest retreat vei învăța cum să accesezi ghidul tău interior, sistemul inteligent ce te îndrumă să găsești în mod eficient echilibru interior, bucurie și claritate; te îndrumă să trăiești propria MĂIESTRIE, STĂPÂNIRE și CREAȚIE, în armonie cu legile naturii și cu Dao.
Acest retreat îți va prezenta căi despre cum să trăiești viața cu Claritate deplină, Inspirație, Exaltare, Bucurie, Extaz, plin de Energie și Iubire.

Master Yu ne va ghida personal prin metodele prezentate la nivel de stare de artă – diverse practici și tehnici de meditație, ce s-au dovedit eficiente în viața sa, și pe care le-a adaptat, făcându-le mai accesibile și ușor de aplicat pentru noi toți, în lumea modernă de azi.
Este o oportunitate rară să ieși din solicitările vieții și să te poți conecta la ceea ce ești cu adevărat, la sursa stării tale de bine, în pacea conștientă a momentului prezent. Intrând în acest spațiu de liniște, plin de putere, vei putea crea cea mai bună lucrare a ta, cea mai frumoasă călătorie de viață, iar visele tale vor putea deveni realitate fără efort.

Odată ce te-ai conectat la tine însuți și utilizezi GPS-ul tău interior ca sistem de navigare, vei descoperi cât de bună și plină poate să fie viața.

• Începi să aprofundezi practica meditației, pentru a rămâne adânc conectat cu tine însuți și cu sursa, chiar și după ce ai revenit la viața ta de zi cu zi.
• Pășești în înțelepciunea corpului tău, practicând zilnic SUNDAO -Arta Respirației, Arta Alinierii Energetice și a Stării de Bine; metodă ce este accesibilă oricui.
• Te înconjori de oameni cu aceleași abordări, ceea ce va crește și va amplifica vibrația experienței meditative.
• Obții claritate asupra direcției și scopului vieții tale – ancorarea la sistemul tău de ghidaj interior te conduce întotdeauna către împlinire și bucurie.
• Înveți să renunți la împlinirea dorințelor prin forță și voință și, astfel, pășești în potențialul tău cel mai adânc, prin care îți poti manifesta propriile dorințe fără efort și cu ușurință.
• Eliberezi straturi de stres și energii limitative, precum și alte blocaje spirituale, inclusiv opunerea de rezistență, anxietatea, depresia și grijile.
• Simți puterea Unei Respirații – respirând de 4 ori (16-20sec/respirație), experimentăm Arta Respirației pentru a crea un impuls de energie pozitivă pură.
• Și mult mai multe!

Practicile create de Master Yu sunt oferite anual prin întâlniri, în mai mult de 20 de orașe, precum și de 2-3 ori pe an în cadrul unor retreat-uri de meditație. Aceste întâlniri sunt modalitatea ideală de a învăța și a fi inspirat prin metoda THE PATH, într-un cadru optim, intelectual și energetic, ce invită la o interacțiune plăcută între participanți.

Bun venit la Retreatul European THE PATH!
Cu mare bucurie vă așteptăm. Vom avea ocazia unor expriențe încântătoare împreună!

Cu dragoste și apreciere,
Echipa The Path of Life Romania


Maestrul Yu, Jae –Sheen, este vorbitor de renume internațional și maestru Sundao, născut in Coreea de Sud. Este cunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și mai dinamici profesori, coach de dezvoltare personală, practician și autor al cărții “Sundao – O invitație la practica daoistă din munți”, publicată în limba romană de către Editura Herald. Dupa ce s-a stabilit in SUA, in 1998, a deschis centre in Califonia si Arizona. In prezent, este director al programului Sundao USA. Maestrul călătoreste în toata lumea, oferind seminarii de meditaţie, sesiuni de vindecare si programe de retreat în Asia, Europa, Rusia si SUA, pentru adulţi, copii şi diferite organizaţii.
Prin munca sa, Master Yu a ajutat mii de oameni să evolueze la starea de sănătate și la manifestarea prin sine a conștiinței.


Inscrierea se face pe mail la adresa carla.trica@thepath.ro.
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la nr. de telefon:0726.97.66.94.

Vă asteptăm cu drag !

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1435392110090789/

Pret bilet: -

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 906

Eveniment postat de organizator

carla

Adaugat in urma cu 3270 zile, 16 Apr. 2015

Adaugat de Carla T.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

  • Ai ceva de zis?

    .