poze tabara de pictura hobby art pentru adulti initiere 2016
poze tabara de pictura hobby art pentru adulti initiere 2016 poze tabara de pictura hobby art pentru adulti initiere 2016 poze tabara de pictura hobby art pentru adulti initiere 2016

Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti - initiere 2016

Brasov , Predelut. Sâmbătă 1 Octombrie 2016 18:30 - Vineri 7 Octombrie 2016

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 6/12

Aflata la a 19 editie, Tabara de pictura Hobby Art nivel pentru incepatori se va desfasura la Predelut in organizarea Arbex Art Decor.

Fie ca iti doresti sa inveti sa pictezi sau esti autodidact(a) si simti ca ai nevoie de confirmarile si cunostintele practice sau trucurile unui profesionist in ale picturii, te asteptam in toamna in tabara de initiere!
Este o tabara pentru adulti.
In fiecare an organizam o tabara de pictura pentru incepatori, unde, pe parcursul celor 6 zile se vor aborda notiuni de teoria culorilor, culorile complementare, spectrul culorilor, diferentele intre diferitele tehnici de pictura gen acuarela, tempera, acrilic, ulei, cu exemple practice, tabara fiind axata pe pictura in ulei si acrilic. Iti oferim asadar posibilitatea sa vii sa descoperi placerea lucrului la sevalet daca nu ai avut ocazia pana acum sau sa acumulezi informatii tehnice si practice pretioase daca pictezi dar nu ai avut parte de indrumarea unui profesionist.
Grupul de lucru va fi format din minim 6 si maxim 12 participanti pentru o buna desfasurare a activitatilor, iar instructorul artistic al taberei va fi Tudor Francu, artist plastic, instructorul artistic al taberelor de pictura hobby art de la inceputul desfasurarii lor din 2009.
Detalii si inscrieri pe site-ul dedicat taberei https://tabarapictura.wordpress.com/2016/02/12/tabara-de-pictura-hobby-art-initiere-2016/
Va asteptam!

Mai multe detalii: https://tabarapictura.wordpress.com/2016/02/12/tabara-de-pictura-hobby-art-initiere-2016/

Pret bilet: 1480 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 811

Eveniment postat de organizator

simona

Adaugat in urma cu 2327 zile, 21 Sep. 2016

Adaugat de ingrid

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

  • Ai ceva de zis?

    .