poze ost mountain fest 2011

OST Mountain Fest 2011

Brasov , Rasnov. Vineri 22 Iulie 2011 12:00 - Duminică 24 Iulie 2011

Categorii: Festivaluri

Ost Mountain Fest

Asociatia Culturala OST anunta cea de-a doua editie a festivalului Ost Mountain Fest, eveniment ce va avea loc anul acesta in orasul Rasnov, judetul Brasov, in weekendul 22-24 iulie 2011.

Festivalul se va desfasura in curtea cetatii Rasnov, o locatie excelenta, cocheta si care ofera toate facilitatile din punct de vedere al accesului, al locului de campare si parcare, dar si a obiectivelor turistice aflate in vecinatate.

Cetatea Rasnov este atestata drept prima citadela a cavalerilor teutoni pe teritoriul Transilvaniei, aflata pe ruinele vechiului castru roman Cumidava, cu o istorie de peste 2000 de ani, Ost Mountain Fest devenind primul festival din Romania care se desfasoara intr-un astfel de spatiu aparte, in care legende romantice cu printese si cavaleri sunt reconstituite pe acorduri metal in cetatea medievala, intr-un localitate pitoreasca din Romania pe care o carte postala de la inceputul secolului XX o descria cu "aer bun, mancare buna si treaba chibzuita".

Mihnea Cristian Badea (organizatorul Ost Mountain Fest): "Am promis in ultimul comunicat dat la incheierea primei editii a OMF ca va exista cu siguranta si o a doua editie. Acum sunt in masura sa confirm acest lucru si mai mult decat atat, am reusit sa proiectez desfasurarea festivalului care trebuie incet incet sa isi cristalizeze personalitatea, intr-o noua locatie, Cetatea Rasnovului.

Pozitionarea cetatii intr-un cadru natural inedit, in zona montana si in apropierea unui oras cu traditie istorica, ale carui autoritati ne-au acordat un sprijin important, sustine ideea acestui festival de a promova dragostea pentru natura si in acelasi timp ofera un plus de confort fata de ceea ce Ost Mountain Fest a oferit in 2010. Am luat hotararea ca Cetatea Rasnov sa ramana gazda festivalului in anii urmatori fiind ferm convins ca publicul va aprecia aceasta locatie din toate punctele de vedere."

Prima editie a Ost Mountain Fest s-a desfasurat in luna august a anului trecut cand, timp de trei zile, peste douazeci de trupe au concertat in cadrul festivalului care s-a desfasurat pe Valea Cerbului din Muntii Carpati, langa orasul Busteni, headlineri fiind Belphegor, Ava Inferi, Negura Bunget, Eternal Tears of Sorrow sau Ashes You Leave, alaturi de multe dintre cele mai importante trupe ale scenei undeground din Romania si Europa.

Astfel, prima editie a festivalului a avut parte de multe reactii pozitive si a reusit sa se claseze in Top 3 Best Romanian Festival, conform publicatiei on-line Metalhead.ro, dovedind potentialul intrinsec al unui altfel de festival, care isi construieste alaturi de public propria personalitate, relocarea festivalului la Rasnov, intr-un mic paradis natural si medieval, fiind doar primul pas in cadrul acestui demers.

Detaliile legate de pretul biletelor, precum si primele trupe confirmate pentru editia din acest an, vor fi anuntate in cateva zile.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1176
iulius cezar

Adaugat in urma cu 3490 zile, 02 Mar. 2011

Adaugat de valahul

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2249

  • Ai ceva de zis?

    .